09 ارديبهشت

رونمایی از پوستر نخستین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهرالبرز، پوستر نخستین دوره جایزه ملی یادگیری الکترونیکی رونمایی شد. این مراسم در 26 آذر ماه 1397 توسط کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو ج.ا.ایران برگزار می شود.
بر اساس این گزارش در پوستر محورهای این جایزه در سه بخش فرد، سازمان، و دستاورد تاثیرگذار معرفی گردیده است، که جایزه فرد، افرادی که دارای تاثیرگذاری چشمگیری بر رشد و توسعه یادگیری الکترونیکی در کشور بوده اند تعلق خواهد گرفت؛ جایزه سازمان به سازمان هایی که در نهادینه سازی سیستم یادگیری الکترونیکی در فرایند توسعه به موفقیت های چشمگیری نائل شده اند تعلق خواهد گرفت و در انتها جایزه دستاورد تاثیرگذار  به محصولات خدمات فرآیندها و مدل های کسب و کاری که تاثیر چشمگیری بر یادگیری الکترونیکی در کشور داشته اند اهدا خواهد شد.
جدول زمانبندی برنامه ها، اسامی سخنرانان و موضوع های قابل ارائه به تفکیک گروه های تخصصی، بخش اصلی بزودی از سوی دبیرخانه جایزه اعلام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری اخبار این جایزه ملی می توانید به وبسایت www.ucet.ir مراجعه نمایید.