11 ارديبهشت

انتخاب اعضای هیات علمی مهرالبرز به ‌عنوان داور برتر مجلات الزویر

به گزارش دفتر پژوهش و منابع یادگیری موسسه آموزش عالی مهر البرز، دکتر سعید روحانی و دکتر احد زارع رواسان به عنوان داور برتر چندین نشریه معتبر بین‌المللی انتشارات الزویر انتخاب شدند.
دکتر سعید روحانی، استادیار گروه فناوری اطلاعات دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، و سرپرست دانشکده فناوری اطلاعات موسسه مهرالبرز در سال 2017 به عنوان داور برتر  (Outstanding Reviewer) نشریه¬های معتبر بین‌المللی International Journal of Information Management  و computers in human behavior  انتخاب گردید.
همچنین دکتر احد زارع رواسان، عضو هیات علمی دانشکده فناوری اطلاعات موسسه آموزش عالی مهرالبرز، در سال‌ 2017 به عنوان داور برتر نشریه computers in human behavior  انتخاب شد.
این نشریات توسط WOS و دارای کیفیت Q1 نمایه شده‌ا‌ند. طبق اطلاعات ارائه شده توسط Elsevier ، داورانی که در خلال دو سال در گروه ۱۰ درصد برتر قرار گیرند، به عنوان Outstanding Reviewer معرفی می‌شوند.