12 ارديبهشت

12 الی 22 اردیبهشت ماه؛ در اینستاگرام مهرالبرزهمراه ما در کمپین #مهرکتاب باشید..

روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهرالبرز ، در نظر دارد امسال همزمان با ایام برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب از 12 الی 22 اردیبهشت ماه کمپین #مهرکتاب را در راستای توسعه و ترویج کتاب خوانی برگزار نماید.
ما در این برنامه قصد داریم با کمک اعضای خانواده مهرالبرز، به معرفی کتاب‌های مفید و کاربردی بپردازیم.
در این طرح شما می‌توانید هر روز با ارسال فیلم یک دقیقه ای از معرفی یک کتاب علمی، مرتبط با دروس تخصصی رشته خود و یا یکی از رشته‌های موجود در مهر‌البرز، کتب آموزش الکترونیکی به زبان فارسی و انگلیسی و یا خوانش بخشی از کتاب در کمپین کتابخوانی #مهرالبرز شرکت نمایید.
فیلم‌های منتخب و تایید شده با هشتگ #مهرکتاب در اینستاگرام معرفی می‌شوند. به فردی که بالاترین تعداد لایک را کسب کرده و به فردی که خلاقانه‌ترین فیلم را تولید نماید، پک جایزه حاوی مجموعه کتابهای یادگیری الکترونیکی انتشارات مهر‌البرز، کارت هدیه و ماگ اهدا خواهد شد.

در مدت زمان برگزاری نمایشگاه کتاب، 12 تا 22 اردیبهشت‌ماه با جشنواره #مهرکتاب در شبکه‌های اجتماعی همراه شما هستیم.

شرکت در این کمپین تنها از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام به صفحه رسمی دانشگاه ( mehralborzUni@)امکان پذیر خواهد بود
چگونه عکس‌ها را ارسال کنیم؟
قبل از هر چیز به صفحه رسمی دانشگاه مهرالبرز در شبکه اجتماعی اینستاگرام بپیوندید و
1- از طریق اپلیکیشن اینستاگرام پس از انتخاب عکس , خود، ازطریق کلید Direct آن را برای mehralborzUni@ ارسال کنید. (نام و نام خانوادگی خود به‌ همراه شماره دانشجویی یا سمت خود برای ما ارسال کنید.)
2- اگر هم صفحه شخصی شما در اینستاگرام، به صورت عمومی و بدون محدودیت دیداریست می توانید عکس خود را با هشتگ #مهرکتاب به اشتراک بگذارید.