16 ارديبهشت

مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور اعضای شورای تحصیلات تکمیلی و هیات علمی تمام وقت مهرالبرز

صبح روز یکشنبه 16 اردیبهشت ماه، بعد از برگزاری جلسه شورای تحصیلات تکمیلی، مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور اعضای شورا و هیات علمی تمام وقت مهرالبرز در سالن جلسات موسسه برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه مدیر روابط عمومی موسسه، در مراسم بزرگداشت مقام معلم و گرامیداشت یاد و خاطره ی شهید مرتضی مطهری فرصتی مغتنم است تا همگان مراتب سپاس، قدر‌شناسی خود را تقدیم معلمانی کنند که نقش بی‌بدیل آن‌ها در توسعه، پیشرفت دانشجویان برکسی پوشیده نیست.
پس از پخش کلیپ کوتاهی که با همکاری دانشجویان مهرالبرز آماده شده بود از سوی روابط عمومی پخش گردید و در انتها از اساتید حاضر در جلسه تقدیر گردید.
هدایای سایر اساتید نیز به آدرس ایشان ارسال گردید.

با مهرالبرز