22 ارديبهشت

25 اردیبهشت ماه؛ نخستین سه شنبه گپ و گفت مهرالبرزی ها

روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهرالبرز، در نظر دارد در راستای ایجاد ارتباط بیشتر و نزدیک تر با مخاطبان خود و همچنین دریافت پیشنهادات و نظرات مخاطبان موسسه از ارائه خدمات در بخش های مختلف، و نیز به سوالات مخاطبان و دانشجویان موسسه در موضوعات گوناگون و در برنامه ای زنده 30 دقیقه ای تحت عنوان "سه شنبه های گپ و گفت" و از طریق صفحه رسمی اینستاگرام موسسه پاسخ دهد.
نخستین برنامه "سه شنبه های گپ و گفت" ، 25 اردیبهشت ماه و با موضوع "دستیاران آموزشی مهرالبرز" با حضور مهندس آرش قاضی سعیدی (مسئول محترم دستیاران آموزشی) به صورت زنده برگزار خواهد شد.
شما از همین لحظه می توانید زیر پست اینستاگرامی این برنامه تا دوشنبه شب سوالات خود را مطرح نمایید.
با هشتگ #مهرالبرزگپ در مورد #مهرالبرز بپرسید، ما یک هفته در میان و در روزهای سه شنبه ساعت 12 الی 12.30 به سوالات شما توسط کارشناس و مسئول مربوطه پاسخ خواهیم داد.

صفحه رسمی مهرالبرز در اینستاگرام