29 ارديبهشت

1 خرداد وبینار استارتاپ شو مهرالبرز | با حضور پویا کندری نماینده جهانی استارت‌آپ ویکند

دیر یا زود دوران تحصیل به پایان می‌رسه و باید وارد بازار کار بشیم، اینکه تصمیم بگیریم که یه کارمند ساده باشیم یا مدیر یک استارتاپ با خودمونه، اینکه برای کسی کار کنیم یا کاری کنیم که یه سری آدم از طریق ما پول در بیارن هم به خودمون ربط داره، اما همین هم نیاز به دانش داره، در وبینارهایی با عنوان " استارتاپ شو مهرالبرز" با خبره‌های این حوزه گپ و گفت داریم با ما همراه باشید.

شرکت نوپا یا استارتاپ (به انگلیسی: startup، کوتاه‌شدهٔ عبارت startup company به معنی شرکت نوپا) به یک شرکت یا کسب‌وکار گفته می‌شود که معمولاً به تازگی و در نتیجهٔ کارآفرینی ایجاد شده‌است، رشد سریعی دارد، و در جهت تولید راه حلی نوآورانه و دوام‌پذیر برای رفع یک نیاز در بازار شکل گرفته‌است.
این شرکت‌ها معمولاً مبتنی بر ایده‌هایی ریسک‌پذیر هستند که مدل کسب و کارشان مشخص نیست و بازار هدفشان نیز در حد فرض است. شرکت‌های نوپا می‌توانند در هر حوزه‌ای ایجاد شوند، ولی اغلب به شرکت‌هایی گفته می‌شود که رشد سریعی دارند و در زمینه تکنولوژی فعالیت می‌کنند. شرکت‌های نوپا در دورهٔ حباب دات کام محبوب شدند.
ما در راستای آشنایی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری، در نخستین برنامه استارتاپ شو مهرالبرز، که توسط روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهرالبرز برگزار می شود، در یک برنامه دو ساعته میهمان جناب آقای پویا کندری،نماینده جهانی استارت‌آپ ویکند،مدیرعامل شتابدهنده فارابی و رئیس هیات مدیره شتابدهنده جهش هستیم که روز سه شنبه 1 خرداد ماه 1397، که از ساعت 16 الی 18 به صورت وبینار برگزار می شود با تعریف استارتاپ، استارتاپ های معروف داخل و خارج، چگونه یک استارتاپ راه بیندازیم؟ صحبت خواهیم کرد که شما را به حضور در این برنامه جذاب و مفید دعوت می کنیم.

لینک ورود به وبینار