08 خرداد

نشست مشترک اعضای هیات امنا مهرالبرز با وزیرعلوم

چهل و هشتمین جلسه هیات امناء موسسه آموزش عالی مهرالبرز در حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (جناب آقای دکتر غلامی) و با حضور معاون آموزشی وزیر (جناب آقای دکتر شریعتی) و کلیه اعضاء تشکیل گردید.
در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر خرازی ریاست هیات امناء ضمن تشکر از وزیر محترم و خیر مقدم به اعضاء به پیشینه و تاریخچه تاسیس و فعالیت مهرالبرز اشاره نمودند.
سپس رئیس موسسه گزارشی از برنامه ها و پیشرفت های موسسه در طول 15 سال تاسیس و فعالیت بیان داشتند. موضوع تبدیل موسسه به دانشگاه دستور بعدی جلسه بود که توسط جناب آقای دکتر عبادی به تفصیل بیان گردید.
و در پایان پس از بحث و بررسی اعضاء، وزیر محترم علوم و معاونت آموزشی و هیات امنای موسسه با تبدیل موسسه آموزش عالی مهرالبرز به دانشگاه مهرالبرز موافقت اصولی نمودند و مقرر گردید با اصلاح آیین نامه تبدیل موسسه به دانشگاه ظرف مدت معین و حداکثر تا پایان شهریورماه موافقت قطعی اعلام گردد.
با این مصوبه مهرالبرز اولین دانشگاه الکترونیکی در جمهوری اسلامی ایران خواهد بود