07 شهریور

اطلاعیه راهنماي گام به گام ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهر 98-1397

به نام خداوند دانا و حکیم
اطلاعیه راهنماي گام به گام ثبت نام پذیرفته شدگان
سال تحصيلي 98-1397 موسسه آموزش عالی مهرالبرز

با سلام

ضمن عرض تبريك به مناسبت قبولی شما در آزمون سراسري كارشناسي ارشد سال 98-1397 و آرزوی موفقیت برای شما پذیرفته عزیز و ابراز خوشوقتی از اینکه موسسه آموزش عالی مهرالبرز را به عنوان محل تحصیل دوره تحصیلات تکمیلی خود انتخاب نموده اید، راهنماي گام به گام ثبت نام در اين موسسه به شرح ذيل به اطلاع مي رسد.

اداره آموزش موسسه

شهریورماه 1397

مراحل ثبت نام

به اطلاع پذیرفته شدگان عزیز می رساند

کلیه فرایند ثبت نام اولیه به صورت الکترونیکی انجام می شود و نیاز به حضور افراد در موسسه نمی باشد.

مرحله اول: ثبت نام الكترونيكي

كليه مطالب مربوط به آشنايي با موسسه، نحوه تحصيل در فضاي الكترونيكي، فرايند و ابزارهاي موجود تحصيلي و دوره هاي آموزشي در بخشهاي مختلف سايت دانشگاه قابل مشاهده مي باشد، علاوه بر آنها بخش مشاوره آنلاين سايت نيز از زمان اعلام نتايج تا پايان فرصت ثبت نام هر روز از ساعت 10 الي 16 پاسخگوي سوالات شما در زمينه هاي مختلف خواهد بود.

تقویم آموزشی سال تحصیلی 98-1397 ویژه پذیرفته شدگان سال تحصیلی 98-1397

برنامه درسی نیمسال اول ویژه دانشجویان سال تحصیلی 98-1397

معرفی کامل دوره های آموزشی:

فرم ثبت نام الكترونيكي از ساعت 9 صبح روز  شنبه 17 شهریور ماه لغایت سه شنبه 20 شهریور 1397 و از طريق سامانه ثبت نام الکترونیکی در دسترس شما قرار خواهد گرفت.که با استفاده از کدملي و شماره شناسنامه نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سیستم ثبت نام الکترونیکی مهرالبرزاقدام نمایید.

مدارک لازم جهت بارگزاری در سامانه ثبت نام الکترونیکی:
کلیه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام الکترونیکی به شرح زیر میباشد:

•    تصویر عکس پرسنلی 4*3
•    تصویر کارت ملی(پشت و رو)
•    تصویر کلیه صفحات شناسنامه (کلیه صفحات )
•    تصویر کارت پایان خدمت (پشت و رو) ویژه برادران(در صورت مشمول بودن می بایست برگه درخواست معافیت تحصیلی از سامانه ثبت نام پرینت گرفته و هنگام تحویل مدارک ارائه گردد )
•    تصویر مدرک تحصیلی یا گواهی موقت مقطع دوره کارشناسی (در صورت آماده نبودن گواهی موقت، فرم معدل فارغ التحصیلی مهر و امضا شده توسط دانشگاه دوره کارشناسی و یا گواهی مبنی بر اعلام فارغ‌التحصیلی از دانشگاه مربوطه)ضمنا در صورت  قید  نشدن معدل در مدرک تحصیلی، ریز نمرات و یا مدرکی که معدل در ان قید شده باشد، پیوست گردد.
•    تصویر مدرک تحصیلی دوره کاردانی ،در صورت ناپیوسته بودن دوره کارشناسی (در صورت قید نشدن معدل در مدرک کاردانی، ریز نمرات نیز پیوست گردد)
•    تصویر کارت ایثارگری ویا معرفی نامه از بنیاد شهید. (درصورت ایثارگری)
•    تصویر فرم تعهد برای پذیرفته شدگانی که کسر مدارک تحصیلی دارند. لطفا در صورتی که کسر مدرک دارید در قسمت مربوط به بارگذاری مدرک مربوطه، فرم پیوست را تکمیل و بارگذاری نمایید (فرم پیوست)

تذكر مهم: پذیرفته شدگان گرامی دقت فرمایند که پس از تکمیل فرم ثبت نام الکترونیکی و پرداخت شهریه، کدرهگیری تکمیل فرم به آدرس پست الکترونیکی که در فرم اعلام نموده اید ارسال می گردد.

کلیه مراحل ثبت نام با پست الکترونیکی شما انجام خواهد شد، لطفا هنگام تکمیل فرم از پست الکترونیکی(email) و شماره تلفن همراه معتبر و شخصی استفاده نمایید.

در صورت عدم مشاهده ایمیل در Inbox و یا spam سرویس پست الکترونیکی خود، جهت پیگیری نام و نام خانوادگی خود را به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال فرمایید تا در کوتاه ترین زمان پاسخ داده شود.

لازم به ذكر است با توجه به ارائه الكترونيكي دوره ها دراين موسسه، خدمات آموزشی حضوری از تعهدات موسسه نمی باشد، اما در جهت افزایش کیفیت آموزشی، تعدادی کلاس حضوری نیز در طول ترم طبق تقویم آموزشی برگزار می گردد كه انتظار می رود دانشجویان در آن شرکت نمایند. در حال حاضر این خدمات به صورت رایگان ارائه می شود.