27 شهریور

برنامه معارفه و اولین جلسه کلاسهاي حضوری دانشجویان ورودی مهر ماه سال تحصیلی 98-1397

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی مهرماه سال تحصیلی 1397-98 می رساند،
پیرو اطلاعیه گذشته، دانشجویان موظف هستند که مدارک درج شده در مرحله دوم راهنمای ثبت نام را به دقت آماده و  روز پنجشنبه 5 مهر ماه، از ساعت 9 الی 17 به محل استقرار اداره آموزش در محل سالن چند منظوره دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به کارشناسان مهرالبرز تحویل نمایند.
لازم به ذکر است، آن دسته از دانشجویان که شهریه خود را به صورت اقساط پرداخت کرده اند می بایست اصل چک و تصاویر چک های خود را روز پنچ شنبه پنجم مهرماه و یا جمعه ششم مهر ماه به امور مالی مستقر در محل برگزاری کلاس های حضوری و تحویل مدارک در محل دانشکده مدیریت دانشگاه تهران تحویل نمایند.

تذکر مهم مالی

مدارک مورد نیاز جهت ارائه به شرح زیر می باشد :

•  اصل گواهی موقت یاکپی برابر اصل دانشنامه مقطع كارشناسي ( در صورت آماده نبودن گواهی موقت، فرم معدل فارغ التحصیلی مهر و امضا شده توسط دانشگاه دوره کارشناسی و یاگواهی مبنی بر اعلام فارغ التحصیلی از دانشگاه مربوطه) ضمنا در صورت  قید  نشدن معدل در مدرک تحصیلی ،ارائه ریز نمرات و یا مدرکی که معدل در ان قید شده باشد ،الزامیست.
  • • دانشجوياني که داراي مدرک کارشناسي ناپيوسته هستند مي بايستی اصل گواهی موقت یا کپی برابر اصل دانشنامه مقطع کاردانی خودکه معدل در ان قيد شده باشد را نيز ارائه نمايند لازم به ذکر است در صورت عدم قید معدل در مدرک دوره کاردانی ارائه ریز نمرات مقطع مذکور الزامی است .
  • • توجه: دانشجوياني که در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-1396 فارغ التحصيل شده اند لازم است "فرم مخصوص تعداد واحدهاي گذرانده دانشجويان سال آخر" مندرج در دفترچه شماره 1را تکميل و به مهرو امضای دانشگاه مربوطه رسانده و همراه با سایر مدارک ارائه نمایند
  • •6 قطعه عكس پرسنلی 4*3 با زمينه سفيد
  • •اصل و کپی تمامي صفحات شناسنامه
  • •اصل و کپی كارت ملي (پشت و رو)
  • اصل و کپی كارت پايان خدمت يا معافيت (پشت و رو)***
  • ***نکته مهم :
    - در صورت مشمول بودن، ارائه پرینت برگه درخواست معافیت تحصیلی که از سیستم ثبت نام قابل دریافت می باشد ،جهت الصاق عکس و مهمور شدن به مهر دانشگاه و ارائه به پلیس+10، الزامیست.
    توجه :مشمولین نظام وظیفه موظفند با برگه درخواست معافیت تحصیلی مهمور شده به مهر دانشگاه به پلیس+10 مراجعه نموده و حد اکثر تا 15 مهر ماه 1397 برگه معافیت تحصیلی خود را به اداره آموزش ارائه نمایند .

ضمنا برنامه معارفه و آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان ورودی جدید روز جمعه 6 مهر ماه از ساعت 7.30 الی 10.30  در تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می گردد.
يادآوري مهم: حضور در جلسه معارفه براي تمامي دانشجويان ورودي جديد الزامیست.
در روز معارفه، دانشگاه سمينار آموزشي ويژه دانشجويان ورودي جديد در خصوص فرايند تحصيل در دانشگاه مجازی و معرفي ابزارها و سيستمهاي مورد نياز در طول دوره برگزار مي نمايد و راهكارهاي مناسب يادگيري در محيط هاي آموزش الكترونيكي را به طور كامل ارائه مي نمايد.
بديهي است ميزان توجه و دقت شما در اين رابطه مي تواند نشان دهنده بخشي از ويژگي هاي عملكرد شما در طول دوران تحصيل در فضاي آموزش الكترونيكي باشد كه ضرورتاً پس از اين تعامل بيشتري نيز با آن خواهيد داشت

لازم به ذکر است نخستین جلسه کلاسهای حضوری دانشجویان ورودی مهر 98-1397 نیز روز جمعه و پس از برنامه معارفه و ملاقات با مدیران گروههای آموزشی طبق برنامه ذیل برگزار خواهد شد.

برنامه برگزاری اولین جلسه کلاسهای حضوری دانشجویان ورودی 98-1397

محل برگزاری کلاسهای حضوری : تهران؛ بزرگراه چمران، ضلع جنوب شرقی زیرپل گیشا، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران