08 مهر

دکتر احد نظری، معاون آموزشی مهرالبرز شد

سرپرست موسسه آموزش عالی مهرالبرز طی حکمی دکتر احد نظری را به سمت معاون آموزشی منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، در متن این حکم آمده است:

"همکار گرامی
جناب آقای دکتر احد نظری
با سلام و احترام
نظر به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان " معاون آموزشی موسسه" برگزیده می شوید، تا بر اساس شرح وظایف اعلام شده و با همکاری سایر معاونت ها وظیفه محوله را به انجام رسانید.
توفیق بیش از پیش جنابعالی را از خداوند منان مسئلت می نمایم"

لازم به ذکر است دکتر احد نظری، با مرتبه علمی دانشیار و از اساتید شناخته شده و متخصص کشور در حوزه مدیریت پروژه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی است که دارای سابقه چندین ساله همکاری با مهرالبرز در کسوت مدیریت گروه و سرپرست دانشکده علوم مهندسی می باشند که پیش از این به مدت 2 سال به عنوان "معاون پژوهشی و همکاری های علمی - بین المللی" مهرالبرز فعالیت می کردند.