23 مهر

25 مهر ماه؛ اولین ممیزی سیستم مدیریت کیفیت در مهرالبرز با حضور ممیزان شرکت توف نورد آلمان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، در راستای بهبود عملکرد و افزایش کیفیت و ارتقاء رضایت دانشجویان و  ذی نفعان و با رویکرد افزایش بهره وری، موسسه آموزش عالی مهرالبرز روز چهارشنبه 25 مهرماه 1397 اولین ممیزی سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد   9001:2015 ISO   را با حضور ارزیابان و ممیزان شرکت توف نورد ایران برگزار می نماید.
  در این ارزیابی ممیزین، ضمن مراجعه و ارزیابی کلیه واحد های موسسه به بررسی فرآیندها و رویه های جاری مرتبط، به بررسی سوابق و مستندات موجود می پردازند.
امید است با بهره مندی موسسه از اساتید مجرب و متخصص و نیروی انسانی شایسته و توانمند و همچنین تعهد بالای هیات رئیسه، حمایتهای ریاست محترم و تلاش بی شائبه ی همکاران ، گواهینامه استاندارد 9001:2015 ISO ، را از نماینده شرکت آلمانی توف نورد دریافت نموده و در جهت  بهبود مستمر خدمات آموزشی و افزایش سطح کیفیت گامی موثر بردارد.

استاندارد 9001:2015ISO   یک استاندارد بین المللی با رویکرد فرایندی می باشد که رعایت اصول مدیریت کیفیت، شامل "بهبود " ،" ارزیابی عملکرد" ،"تمرکز بر مشتری"، "رهبری" ، "پشتیبانی"، "طرح ریزی"،" عوامل محیطی " از الزامات اصلی آن تعریف شده است. دریافت این استاندارد قطعا می تواند گام موثری در جهت دستیابی به بهبود عملکرد سازمانی و برآوردن انتظارات ذی نفعان ، افزایش رضایت مشتری و پیشرفت در افزایش طرح های توسعه باشد.