25 مهر

28 مهر الی 20 آبان ماه؛ انتخابات نهمین دوره شورای صنفی دانشجویان

شوراي صنفي دانشجويان مهرالبرز به عنوان مهمترين پل ارتباطي دانشجويان و دانشگاه در جهت تامين خواسته ها، رفع نیازها، پیگیری مطالبات و محور توسعه برنامه های دانشجویی در این موسسه آموزش عالی می باشد که در سال  1388 به عنوان نخستین تشکل دانشجویی دانشگاههای الکترونیکی کشور به پیشنهاد دانشجویان توسط معاونت دانشجویی-فرهنگی تاسیس شد.
خوشبختانه از آغازین دوره تاکنون که هشت دوره از آن تشکیل شده است حضور و مشاركت دانشجویان چه در مرحله اعلام کاندیداتوری جهت نمایندگی در این شورا و حضور در انتخابات و همچنین برگزاری جلسات و پیگیری برنامه ها بالای 80 درصد بوده است که توانسته منشا اثرات مفید و مثبتی در جهت پیشبرد امور دانشجویان در تمامی حوزه های آموزشی، فنی و دانشجویی را با برگزاری جلسات مختلف و نمایندگی خواسته های جدی دانشجویان گامهای موثری بردارد.
از جمله اهداف اين شورا عبارتند از :
1. ارتقای سطح مشارکت و توسعه فعالیت های دانشجویی در محیط الکترونیکی
2. شناسایی و بهره مندی از توانمندیهای دانشجویان در بهبود و ارتقای فعالیتهای علمی وآموزشی
3. ایجاد همدلی و تقویت روحیه جمعی و کارگروهی علمی بین دانشجویان
4. تلاش و همکاری در تسهیل انجام امور تحصیلی، رفاهی و فوق برنامه ای دانشجویان
5. پیگیری مطالبات و خواسته های دانشجویان با همکاری واحدهای مختلف دانشگاه

نهمین دوره انتخابات اين شورا از تاريخ  28 مهر الی 22 آبان ماه در دو مرحله ثبت نام و تبليغات و پس از آن انتخابات آنلاين در دوره های آموزشی مختلف دانشجویان ورودی 96و 97 به صورت جداگانه در پرتال آموزشی برگزار خواهد شد.
ضمن دعوت از كليه دانشجويان عزيز جهت حضور و مشارکت فعالانه در اين نهاد دانشجويي با همکاری گروهی و معرفی افراد علاقمند جهت اعلام کاندیداتوری و حضور به عنوان نماینده، می توانید جهت کسب جزییات بیشتر به پرتال آموزشي بخش شورای صنفی مراجعه نمایید.

حهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با پست الکترونیک این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و یا تلفن 57658-021 داخلی 202 آقای امیدوار تماس حاصل فرمایید.