12 آبان

زمان ثبت نام انتخابات نهمین دوره شورای صنفی دانشجویان تا تاریخ 15 آبان ماه تمدید شد

معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز در اطلاعیه ای جدید اعلام کرد با توجه به درخواست دانشجویان محترم ورودی 96 و 97 زمان ثبت نام کاندایداتوری شورای صنفی دانشجویان تا روز سه شنبه پانزدهم آبان ماه تمدید شد.افرادی که خواهان ثبت نام در انتخابات هستند می توانند از طریق تکمیل پرسشنامه موجود در بخش شورای صنفی پرتال درخواست خود را ارائه نمایند.
لازم به ذکر است در حال حاضر بیش از 40 نفر کاندید در رشته های مختلف ثبت نام نموده اند و در رشته - ورودیهای ذیل هنوز دانشجویی به عنوان نامزد عضویت در شورای صنفی کاندیدا نشده است:

• مهندسی فناوری اطلاعات - بدون گرایش- 97
  • مدیریت پروژه و ساخت -بدون گرایش-97
  • مدیریت مالی-بانکداری-97
  • مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیکی-96
  • مهندسی عمران-محیط زیست-96
  • مهندسی صنایع-کلیه گرایش ها-96
  • مدیریت فناوری اطلاعات-کلیه گرایش ها-96
  • مدیریت مالی-بانکداری-97

شوراي صنفي دانشجويان مهرالبرز به عنوان مهمترين پل ارتباطي دانشجويان و دانشگاه در جهت تامين خواسته ها، رفع نیازها، پیگیری مطالبات و محور توسعه برنامه های دانشجویی در این موسسه آموزش عالی می باشد که در سال  1388 به عنوان نخستین تشکل دانشجویی دانشگاههای الکترونیکی کشور به پیشنهاد دانشجویان توسط معاونت دانشجویی-فرهنگی تاسیس شد.
خوشبختانه از آغازین دوره تاکنون که هشت دوره از آن تشکیل شده است حضور و مشاركت دانشجویان چه در مرحله اعلام کاندیداتوری جهت نمایندگی در این شورا و حضور در انتخابات و همچنین برگزاری جلسات و پیگیری برنامه ها بالای 80 درصد بوده است که توانسته منشا اثرات مفید و مثبتی در جهت پیشبرد امور دانشجویان در تمامی حوزه های آموزشی، فنی و دانشجویی را با برگزاری جلسات مختلف و نمایندگی خواسته های جدی دانشجویان گامهای موثری بردارد.
از جمله اهداف اين شورا عبارتند از :
1. ارتقای سطح مشارکت و توسعه فعالیت های دانشجویی در محیط الکترونیکی
2. شناسایی و بهره مندی از توانمندیهای دانشجویان در بهبود و ارتقای فعالیتهای علمی وآموزشی
3. ایجاد همدلی و تقویت روحیه جمعی و کارگروهی علمی بین دانشجویان
4. تلاش و همکاری در تسهیل انجام امور تحصیلی، رفاهی و فوق برنامه ای دانشجویان
5. پیگیری مطالبات و خواسته های دانشجویان با همکاری واحدهای مختلف دانشگاه

ثبت نام نهمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان

حهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با پست الکترونیک این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و یا تلفن 57658-021 داخلی 202 آقای امیدوار (کارشناس دانشجویی-فرهنگی) تماس حاصل فرمایید.

روابط عمومی مهرالبر