18 آبان

ثبت نام اولین نشست "کارآفرین شو" با حضور مهندس بهروز فروتن، موسسه صنایع غذایی بهروز آغاز شد

معاونت دانشجویی-فرهنگی با همکاری دفتر پروژه توسعه کارافرینی موسسه آموزش عالی مهرالبرز همزمان با هفته جهانی کارآفرینی برگزار می کند.

مهرالبرز به عنوان دانشگاه هزاره سوم، در نظر دارد با برگزاری سلسله نشست های ماهانه با حضور کارآفرینان برتر کشور با عنوان " کارآفرین شو" با هدف بهره گیری از تجربیات افراد موفق در بازار ایران برگزار نماید.

مهندس بهروز فروتن، موسس شرکت صنایع غذایی بهروز،نخستین کارآفرین نمونه کشور مهمان اولین نشست "کارآفرین شو" همزمان با پایان دومین جلسه کلاس های حضوری مهرالبرز خواهند بود.

این رویداد روز جمعه 25 آبان ماه از ساعت 17 الی 19 در سالن ثامن ساختمان امام رضا (ع) دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می گردد.

لذا از معاونین، مدیران، اساتید، همکاران، دستیاران آموزشی، دانش آموختگان و دانشجویان محترم مهرالبرز دعوت می شود در این رویداد شرکت نمایند.

حضور تمامی اعضای خانواده مهرالبرز در این رویداد بزرگ به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، رایگان می باشد.

مهلت ثبت نام :  19 الی 22 آبان ماه

ظرفیت : 200 نفر

بخشی از سوابق مهندس فروتن :

·       تحصیلات: رشته مدیریت دانشگاه تهران

·       فعالیت ها: تدریس ، پیمانکاری، کارآفرینی

·       بنیانگذار “گروه صنایع غذایی بهروز” از سال ۱۳۵۶شمسی

·       مدیریت شرکت صنایع غذایی بهرنگ

·       مشاور عالی کانون انجمنهای صنایع غذایی کشور

·       عضو هیات مدیره بنیاد کارآفرینی دانشگاه تهران

·       عضو هیات علمی کمیته کسب وکار مجمع تشخیص مصلحت نظام

·       دبیر کانون کارآفرینی مجمع تشخیص مصلحت نظام

·       عضو هیات موسس و هیات مدیره انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران

·       عضو هیات موسس و هیات امنای دانشکده صنایع غذایی

·       ریاست کمیته سیاستگزاری اتحادیه سراسری تعاونیهای تولیدی

·       اولین قهرمان قهرمانان صنعت کشور

·       نخستین کارآفرین نمونه کشور

·       سخنران و تدریس در کنفرانسها و همایشهای کارآفرینی و مراکز دانشگاهی

·       دریافت بیش از ۳۰۰تندیس، لوح و تقدیرنامه داخلی و خارجی

·       موسس نخستین مرکز تحقیقات صنایع غذایی غیردولتی

توضیحاتی در مورد صنایع غذایی بهروز :

صنايع غذايي بهروزنيك در سال 1356 كار خود را آغاز كرد . اين كارخانه در يك منطقه صنعتي  و در كيلومتر 15  جاده كرج  قزوين قراردارد .  كل  مساحت  آن  حدود  20  هزار متر مربع بوده كه قريب 5 هزار متر مربع را سالن هاي توليد ، ساختمان  اداري ،  انبارهاي مواد اوليه  ، سردخانه ها  و مركز تحقيقات به خود اختصاص داده .  تعداد كل  كاركنان اين  واحد در فصل توليد حدود 250 نفر است كه تقسيم بندي آنان بر اساس  ميزان  تحصيلات شامل  كارشناس تا دكترا 31 نفر فوق  ديپلم و ديپلم 43 نفر و بقيه  زير ديپلم است . توليدات شركت صنايع غذايي بهروز نيك در حال  حاضر رب گوجه  فرنگي، انواع  سس، كنسروجات ، انواع شور، ترشي، انواع مربا، آبليمو و….است.این شرکت در اواسط سال 1390 به گروه دیگری از سرمایه گذاران و علاقه مندان به تولید  واگذار شد تا در عرصه تولید با نوآوری بیشتر پاسخگوی نیاز مشتریان داخلی و بازارهای جهانی باشد. سر انجام در سال 1391 پس از اتمام مراحل انتقال مالکیت اتمام پذیرفت و گروه جدید هدایت این مجموعه بزرگ را عهده دار گشتند.