20 آبان

انتشار مقاله دکتر طاها منصوری عضو هیات علمی مهرالبرز در نشریه Knowledge-Based Systems نمایه شده در پایگاه استنادی ISI

به گزارش دفتر پژوهش و منابع یادگیری مهرالبرز،  مقاله ارایه شده توسط جناب آقای دکتر طاها منصوری عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی مهرالبرز در مجله Knowledge-Based Systems از مجموعه ژورنالهای ISI و انتشارات Elsevier و با Impact Factor) برابر 4.51، دارای رتبه 48ام در مجموعه ژورنال‌های علوم کامپیوتر بوده و از این لحاظ از اعتبار علمی بسیار بالایی برخوردار است و به چاپ رسیده است.
عنوان مقاله: یادگیری نقشه های شناختی فازی با استفاده از الگوریتم تغییر یافته بهینه سازی غیر جنسی
عنوان انگلیسی مقاله: Learning Fuzzy Cognitive Maps with modified asexual reproduction optimization algorithm

در این مقاله در درجه اول یک مرور مقایسه‌ای جامع در مورد الگوریتم‌های یادگیری نقشه‌های شناختی فازی (FCMs) انجام شده است. لازم به ذکر است نقشه‌های شناختی فازی نوعی از گراف‌های متصل به هم هستند که هم گره‌ها و هم گراف‌ها دارای مقدار عددی یا فازی هستند؛ و با حلقه‌های بازخوردی آموزش می‌پذیرند. از این نقشه‌ها برای نمایاندن دانش و مدل‌سازی سیستم‌های پویا استفاده می‌شود. یکی از مهمترین ویژگی‌های نقشه‌های شناختی فازی، قابلیت یادگیری آنها است. لازم به ذکر است معمولاً FCMها بر اساس نظر خبرگان یا با مجموعه‌های داده‌ای محدود ساخته شده و در برخی شرایط با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری آموزش می‌پذیرند.

ضمن آرزوی موفقیت های روز افزون برای این اساتید بزرگوار، از خداوند متعال موفقیت روز افزون سایر اساتید و اعضای هیات علمی در عرصه پژوهش را خواستاریم.