26 آبان

چاپ مقاله یکی از دانشجویان و به همراه سه عضو هیات علمی مهرالبرز در مجله lean construction journal

به گزارش دفتر پژوهش و منابع یادگیری مهرالبرز، مقاله ای دیگر از مجموعه مقالات ارسالی کلینیک مدیریت پروژه و ساخت موسسه مهرالبرز به چاپ رسید.
این مقاله توسط سرکار خانم زهرا کهوندی از اعضای کلینیک تهیه و تحت راهنمایی جناب آقای دکتر سقط فروش و با همکاری سایر  اعضای هیات علمی مهرالبرز جناب آقای دکتر احد زارع رواسان و جناب آقایی دکتر طاها منصوری به چاپ رسیده است.

لینک دریافت مقاله بر روی وبسایت ژورنال

لازم به ذکر است این ژورنال چاپ موسسه ساخت و ساز ناب کشور امریکا بوده که دارای نمایه اسکوپوس است و در سال تنها 1 نسخه به چاپ می رساند.

ضمن آرزوی موفقیت های روز افزون برای این دانشجوی کوشا و همچنین اساتید بزرگوار، از خداوند متعال موفقیت روز افزون سایر دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی در عرصه پژوهش را خواستاریم.