28 آبان

نخستین نشست کارآفرین شو مهرالبرز با حضور و سخنرانی جناب آقای مهندس فروتن برگزار شد

در روز جمعه بیست و پنجم آبان ماه و در ساعت 17 در محل تالار ثامن دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نخستین نشست کارآفرین شو برگزار شد. در این نشست که با حضور مهندس بهروز فروتن نخستین کارآفرین نمونه کشور برگزار شد. ریاست موسسه آموزش عالی مهرالبرز و جمعی از مدیران این موسسه حضور داشتند.
 در ابتدای جلسه با یادآوری بخشی از سوابق جناب آقای مهندس بهروز فروتن توسط مجری به سلسله برنامه های حوزه ی کارآفرینی موسسه آموزش عالی مهرالبرز پرداخته شد، و عنوان شد پنج وبینار، پنج نشست کارآفرین شو و دو کارگاه مجموعه ای است که دانشجویان اگر در هفتاد درصد آن(سه نشست، سه وبینار و یک کارگاه)حاضر شوند می توانند موفق به دریافت مدرک کارآفرینی پایه از موسسه آموزش عالی مهرالبرز شوند.

همچنین در ادامه با دعوت از جناب آقای مهندس فروتن برای سخنرانی ایشان به ایراد سخنرانی پرداختند، و با بیان تجربیات خود، باور به خویشتن را از جمله عوامل مهم در موفقیت در امر کارآفرینی دانستند .
مهندس فروتن افزود که مدیر بدون اشتباه وجود ندارد اما مدیری که اشتباهی را نیز تکرار کند مدیر نیست، به یادآوری برخی شکست های خود پرداختند.وی افزود باید گفت من از کسی که سالاد اولویه و شعله زرد می پختم اکنون مالک مجموعه ای با چند واحد که هریک چند هکتار وسعت دارد شده ام،گفتند این که از شما کپی کنند بد نیست و نشانه کیفیت شماست،روزی که ما تولید سس مایونز را آغاز کردیم تنها سه شرکت به این کار مشغول بودند و امروز شاید 150 شرکت به این کار مشغولند.
او گفت من خانه ام را در بهترین منطقه تهران فروختم و در خانه خود مستاجر شدم اما چون به خودم باور داشتم توانستم مسیرم را ادامه دهم.
پس از اتمام سخنرانی مهندس فروتن به خواست ایشان پرسش های دانشجویان مطرح شد، که از آن جمله شرایط ادامه کار در حال حاضر، مساله تحریم ها، راه های استخدام نیروی کارآمد و... بود.
پس از پایان پرسش های دانشجویان با حضور ریاست موسسه آموزش عالی مهرالبرز لوح سپاس و نشان ویژه موسسه به جناب آقای فروتن اعطا شد.
پس از پایان مراسم دانشجویان به گرفتن عکس های یادگاری و گفت و گویی صمیمی با این کارآفرین پرداختند.

عکس های این رویداد را در اینستاگرام مهرالبرز ببنید..
instagram.com/mehralborzuni

معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز