28 آبان

29 آبانماه؛ پنجمین برنامه سه شنبه های گپ و گفت با حضور معاونت پژوهش

روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهرالبرز، در راستای ایجاد ارتباط بیشتر و نزدیک تر با مخاطبان خود و همچنین دریافت پیشنهادات و نظرات مخاطبان موسسه از ارائه خدمات در بخش های مختلف، و نیز به سوالات مخاطبان و دانشجویان موسسه در موضوعات گوناگون و در برنامه ای زنده 30 دقیقه ای تحت عنوان "سه شنبه های گپ و گفت" و از طریق صفحه رسمی اینستاگرام موسسه پاسخ دهد.
پنجمین برنامه "سه شنبه های گپ و گفت" ، 29 آبانماه و با موضوع " فعالیت ها و برنامه های معاونت پژوهش به مناسب هفته پژوهش در مهرالبرز" با حضور سرکار خانم دکتر فرناز امین صالحی با حضور معاونت پژوهش و همکاری های علمی به صورت زنده برگزار خواهد شد.
شما از همین لحظه می توانید زیر پست اینستاگرامی این برنامه تا دوشنبه شب سوالات خود را مطرح نمایید.
با هشتگ #مهرالبرزگپ در مورد #مهرالبرز بپرسید، ما یک هفته در میان و در روزهای سه شنبه ساعت 12 الی 12.30 به سوالات شما توسط کارشناس و مسئول مربوطه پاسخ خواهیم داد.