29 آبان

در جلسه مشترک مهرالبرز و دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران آغاز رسمی دوره های تخصصی حوزه روان شناسی و علوم تربیتی در بستر آموزش الکترونیکی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، روز شنبه 28 آبانماه در جلسه مشترک دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و موسسه آموزش عالی مهرالبرز در محل دانشگاه تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر خدایاری فرد ریاست محترم دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه از ویژگی های مهرالبرز به عنوان یکی از پیشگامان آموزش الکترونیکی در کشور صحبت کردند و عنوان کردند که بهره گیری مناسب از منابع و تجربیات ارزشمند مهرالبرز در بحث راه اندازی دوره های الکترونیکی در دانشگاه ها میتواند در پیشبرد هرچه بهتر اهداف دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی در بحث برگزاری دوره های الکترونیکی تخصصی این دوره کمک نمایند.
در ادامه سرکار خانم عالیخانی مدیر پروژه مهرالبرز در دوره های تخصصی حوزه روان شناسی و علوم تربیتی، به ارائه گزارشی کوتاه از اقدامات انجام شده برای آماده سازی، ضبط تولید محتوا و همچنین اساتید به نام که در این دوره حضور داشتند و همچنین راه اندازی کانال های این دوره در شبکه های اجتماعی صحبت کردند، در ادامه جلسه جناب آقای مهندس عباسی سرپرست باشگاه یادگیری مهرالبرز، به معرفی وبسایت، پرتال آموزشی دوره و همچنین نمایش نمونه محتوای آموزشی این دوره پرداختند.
در ادامه نیز اعضای جلسه در خصوص شیوه های همکاری مهرالبرز با دانشکده، روش های بازاریابی دوره و همچنین برنامه های آینده برگزاری این دوره صحبت کردند و در انتها شروع رسمی دوره های  آموزشی حرفه ای و تخصصی در حوزه روان شناسی و علوم تربیتی در بستر آموزش الکترونیکی را که برای نخستین بار در کشور برگزار می شود را از روز شنبه 28 آبانماه اعلام کردند.

از اهدف اصلی آموزش راهبردهای پرورش خلاقیت و نوآوری، آموزش شیوه های پرورش خلاقیت به مربیان، معلمان و متخصصین و همچنین دوره مصاحبه بالینی کودک و نوجوانان تربیت، تربیت افراد متخصص برای مصاحبه با کودک و نوجوان که مستلزم دانش و مهارت ویزه می باشد طراحی شده است.
دوره آموزش راهبردی پرورش خلاقیت و نوآوری در دو بخش و در مجموع 50 ساعت درخصوص خلاقیت و حل مساله، ویژگی افراد خلاق، تعریف خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی، موانع خلاقیت، شیوه های پرورش خلاقیت کودکان و نوجوانان، تکنیک های خلاقیت، انواع روشهای تفکر، استفاده از خلاقیت در محیط کار و تحصیل و همچنین در دوره آموزش مصاحبه بالینی کودک و نوجوان در دو بخش و در مجموع 50 ساعت درخصوص تعریف، انواع، ساختار و کارکردهای مصاحبه بالینی، شیوه های برقراری ارتباط با کودک و نوجوان ، نظریه های روانشناختی و مصاحبه بالینی و اختلالات روانی شناختی و رفتاری در کودکی و نوجوانی و تحلیل و تمرین مصاحبه بالینی به صورت عملی از بخش های اصلی این دوره ها می باشد.

لازم به ذکر است کلیه دوره ها به صورت محتوی الکترونیکی و یا محتوای الکترونیکی بهمراه جلسات حضوری به صورت تکمیلی با حضور اساتید به نام این حوزه در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران همچون دکتر علامعلی افروز، دکتر رضا رستمی، دکرت علی اکبر ارجمندنیا، دکتر افضل السادات حسینی، دکتر سعید حسن زاده و دکتر سوگند قاسم زاده برگزار می شود.

از مهمترین امتیازات این دوره ها می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

•     بهره گیری از دانش اساتید معتبر و متخصص دانشگاه تهران
  •     پرتال و زیرساخت فنی کارآمد و مجهز
  •     محتوای آموزشی کامل شامل صدای استاد، پاورپوینت، انیمیشن، کوییز، منابع تخصصی، جزوه، فیلم
  •     ارائه گواهی نامه رسمی دوره های آموزشی کوتاه مدت دانشگاه تهران و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  •     شهریه مناسب

علاقمندان این دوره می توانند با مراجعه به سایت تخصصی آن به آدرس http://ut.mehralborz.ac.ir مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر باشگاه یادگیری موسسه آموزش عالی مهرالبرز به شماره 57658-021 داخلی 222 و یا این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در ارتباط باشید.