05 آذر

اطلاعیه جهت متقاضیان وام صندوق رفاه دانشجویان در نیمسال اول تحصیلی 98-1397

پیرو اطلاعیه معاونت مالی و اداری مهرالبرز؛ نظر به اینکه در اجراء شیوه نامه مشترک شماره 10053/130 مورخ 4/7/1397 صندوق رفاه دانشجویان و بانک قرض الحسنه مهر ایران، از نیم سال اول تحصیلی 98-97 اعتبار مربوط به تسهیلات شهریه از مجرا و منابع بانک مزبور تامین میگردد، لازم است کلیه دانشجویان متقاضی وام، که اعتبار آنان در سامانه مورد تایید قرار گرفته و پیامک مرتبط با آن را دریافت نموده اند، شخصا به نزدیکترین شعبه محل خود مراجعه و نسبت به افتتاح حساب بانکی و ارائه تضمینات لازم مورد تایید بانک، شرایط برقراری وام مزبور را فراهم نمایند. در صورت تکمیل مدارک، بانک با ثبت قبول وام در سامانه صندوق رفاه، تخصیص وام را جهت دانشجو امکان پذیر می نماید.
دانشجویان محترم میتوانند جهت مشاهده و آگاهی از کلیه شرایط دریافت تسهیلات شهریه به پیوست شماره 1 و همچنین آگاهی از محل استقرار و آدرس شعب بانک مهر ایران درتهران به پیوست شماره 2 و شهرستانها به نشانی سایت زیر مراجعه فرمایند.

لینک ورود به سامانه

قابل ذکر است مطابق اعلام صندوق رفاه تنها تا 12 آذر ماه امکان ثبت اعتبار در سامانه وجود دارد.
 بدیهی است با توجه به شیوه نامه فوق الذکر، کلیه ضمانتهای محضری دریافت شده تاکنون فاقد اعتبار بوده و دانشجویان جهت بهره مندی از تسهیلات صندوق رفاه در ترم جاری، می بایست مطابق با روش فوق اقدام نمایند .
ضمناَ حسابی جهت موسسه آموزش عالی مهرالبرز جهت واریز وام های مربوط به دانشجویان نزد شعبه کارگر جنوبی بانک مهر ایران افتتاح گردیده است.

• جهت پاسخگویی به سوالات با پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و تلفن 57658-021 داخلی 111 سرکار خانم صالحی در ارتباط باشید