07 آذر

7 الی 13 آذر ماه مهلت ثبت نام مسابقات ورزشی به مناسبت روز دانشجو

به گزارش معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز، به اطلاع کلیه دانشجویان، دانش آموختگان، دستیاران محترم آموزشی موسسه می رساند مسابقات ورزشی ویژه روز دانشجو با شرکت علاقه مندان در پنج شنبه پانزدهم آذر ماه برگزار می گردد.
این مسابقات در دو رشته دارت ویژه بانوان و فوتسال ویژه آقایان برگزار می گردد.
در این دوره افراد علاقه مند می توانند با  مراجعه به پرتال آموزش بخش دانشجویی و فرهنگی نسبت به ثبت نام اقدام فرمایند.

مسابقات فوتسال:
کلیه افراد ثبت نام کننده در گروه های معین شده براساس رشته های دایر و تعداد دانشجو می توانند شرکت نمایند. تعداد اعضای تیم ها بر مبنای گروه ها به شکل هفت نفری خواهد بود (پنج عضو اصلی و دو عضو ذخیره) که افراد به صورت منفک باید ثبت نام خود را به انجام رسانند، در صورتی که افراد پیش از رقابت ها تیم خود را ساماندهی ننمایند در روز مسابقه و براساس گروه ها در قالب های هفت نفری  ساماندهی خواهند شد، در صورتی که افراد خود تیمی را ساماندهی نکرده باشند و در روز مسابقات تعداد اعضای مستقل گروه متبوع ایشان به حد نصاب نرسد، امکان شرکت کردن ایشان در مسابقات وجود نخواهد داشت، بدیهی است اولویت برای افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

دارت:
بانوان محترم می بایست ضمن ثبت نام در پرسشنامه معین شده در بخش دانشجویی و فرهنگی پرتال آموزش در روز مسابقات همراه با حفظ شئونات ورزشی جهت شرکت در مسابقات حضور بهم رسانند.

زمان و مهلت ثبت نام: از روز چهارشنبه هفتم آذرماه لغایت سه شنبه سیزدهم آذرماه | پرتال آموزشی
زمان برگزاری: پنجشنبه 15 آذر ماه از ساعت 8 الی 11 | سالن شهدای دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

لینک ثبت نام