17 آذر

ثبت نام دوره های "مدیریت بر خویشتن" آغاز شد

امروزه دانشجویان با چالش های زیادی روبرو هستند که گاهی به عدم حمایت و پشتیبانی در محیط دانشگاهی مرتبط است. پیچیده شدن زندگی و تحول جامعه از حالت ساده به وضعیت صنعتی، در کنار منافع بی شمار آن، مشکلات متعددی را نیز پدید آورده است.
واحد مشاوره و پشتیبانی تحصیلی دانشجویان  در نظر دارد به منظور تقویت توانمندیهای فردی و شخصی دانشجویان «مجموعه دوره های مدیریت بر خویشتن» را  با همکاری اساتید و دانش آموختگان دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران را با تسهیلاتی ویژه برای علاقمندان ( با ظرفیت محدود ) برگزار نماید.

لازم به ذکر است شرکت کنندگانی که به صورت کامل در این دوره های آموزشی شرکت نمایند، در پایان گواهینامه حضور در این دوره ها را دریافت خواهند نمود.
هزینه دوره :

• •دانشجویان مهرالبرز : 500.000 ریال (پرداخت بیش از 80 درصد هزینه دوره از محل تسهیلات پرداختی توسط موسسه تامین می گردد) | هم اکنون ثبت نام کنید
  • •دانش آموختگان مهرالبرز : 1,000.000 ریال (پرداخت بیش از 60 درصد هزینه دوره از محل تسهیلات پرداختی توسط موسسه تامین می گردد) | هم اکنون ثبت نام کنید
  • •شرکت کنندگان خارج از مهرالبرز : 3,000,000 ريال | هم اکنون ثبت نام کنید

تبصره : اعضای شورای صنفی دانشجویان و هیات مدیره کانون دانش آموختگان و اعضای انجمن های علمی دانشجویان پس از ثبت نام می توانند به صورت رایگان از دوره مذکور استفاده نمایند. | هم اکنون ثبت نام کنید

اولویت با دانشجویان و البته افرادی است که زودتر ثبت نام نموده اند.
خواهشمند است، فقط در لینک اعلام شده ثبت نام و شهریه خود را از طریق درگاه بانکی پرداخت نمایید؛ در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.

معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز