17 آذر

16 الی 25 آذرماه، مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد 1398

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهرالبرز، تمامی متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دوره های الکترونیکی دانشگاه ها و موسسات (از جمله مهرالبرز) می توانند با در نظر داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام در این آزمون ثبت نام کنند.
ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸  از جمعه ۱۶ آذر آغاز شده است و مهلت ثبت نام تا روز یکشنبه ۲۵ آذر ادامه دارد. ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org در ۶ گروه آموزشی و ۱۲۶ کدرشته انجام می گیرد. هزینه ثبت نام ۴۵۰ هزار ریال (۴۵ هزار تومان) است که افراد باید با کارت های شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیک آن فعال است آن را پرداخت کنند.
 آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۵ و ۶ اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، موسسه آموزش عالی مهرالبرز به عنوان نخستین دانشگاه الکترونیکی کشور نیز در سال تحصیلی 99-1398 در بیش از 20 رشته - گرایش از بین پذیرفته شدگان این آزمون دانشجو می پذیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوره تحصیلی موسسه در تلگرام به آدرس: @MehralborzAdvisor  و تلفن 57658-021 داخلی 203 و 210 در ارتباط باشید.

✴️لینک ثبت نام: http://92.242.195.146/nrgarshad98