25 دی

آغاز همکاری مشترک مهرالبرز با آکادمی توف ایران و آلمان

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز؛ پس از برگزاری نشستی مشترک در آبان ماه 97 با حضور «دکتر کامران رضایی» رییس هیات مدیره شرکت آکادمی توف ایران -آلمان با جمعی معاونین و مدیران بخش های مختلف مهرالبرز در محل دانشگاه برگزار گردید.
براساس تفاهم نامه و نیز قراردادی مشترک همکاری میان مهرالبرز و آکادمی توف ایران-آلمان، برگزاری دوره های آموزشی این موسسه به صورت الکترونیکی شامل طراحی و تولید محتوای الکترونیکی، ارائه زیرساخت لازم فناوری اطلاعات، ارزیابی و ارائه گواهی نامه معتبر به شرکت کنندگان در قالب دوره های آزاد و... توسط مهرالبرز اجرا خواهد شد.
لازم به ذکر است آکادمی توف ایران و آلمان به عنوان شاخه آموزش و مشاوره گروه TÜV NORD Iran فعالیت خود را از سال 1381 آغاز نموده است و  این شرکت در 17 سال فعالیت خود، مورد اعتماد بسیاری از سازمان ها و شرکت های بزرگ و کوچک ایران بوده و با داشتن سابقه همکاری با بیش از 2000 موسسه و آموزش بیش از 200،000 نفر در این مدت به عنوان یکی از معتبرترین موسسات آموزشی در سطح کشور شناخته شده است.
هم اکنون در آکادمی توف ایران و آلمان ارائه طیف وسیعی از خدمات آموزشی در قالب بیش از 250 عنوان آموزشی به افراد و  سازمان ها صورت می گیرد.