02 بهمن

جلسه ممیزی مهرالبرز سومین جایزه تحول دیجیتال برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، عصر روز یکشنبه 30 دیماه با حضور ممیزان سومین دوره جایزه تحول دیجیتال و مدیران ارشد دانشگاه برای سه محور "زبدگی دیجیتال" ، "نوآوری دیجیتال" و " رهبری دیجیتال" برگزار گردید.
در ابتدای جلسه محور رهبری دیجیتال، جناب آقای دکتر عبادی ریاست محترم موسسه، در حضور جناب آقای دکتر حامد جعفرزاده، مهندس رضا سرخوش، مهندس فراز نبویی ضمن معرفی مختصری از سازمان به سوالات پاسخ دادن ، سپس فیلمی با محوریت اقدامات انجام شده مهرالبرز در سال 97 و اجرای پروژه های تحول دیجیتال در سازمان که توسط روابط عمومی موسسه و با استفاده از نسل پنجم تولید محتوای الکترونیکی دانشگاه تولید شده بود برای حاضرین پخش گردید.
سپس جلسه در گروه "محور زبدگی دیجیتال" و "نوآوری دیجیتال" و با حضور مدیران و کارشناسان ارشد واحدهای مختلف سازمان به ارائه مستندات و نیز پاسخ به سوالات ممیزان جایزه پرداختند.
در بخش زبدگی دیجیتال، مدل کسب و کار دیجیتال،تجربه دیجیتال مشتریان،فرایندهای دیجیتال،محیط کار دیجیتال، محصولات و خدمات دیجیتال،ارتباطات و کانال های دیجیتال،تحقیق و توسعه دیجیتال،مدیریت دانش دیجیتال، مدیریت نوآوری دیجیتال، مدیریت فناوری اطلاعات ،زنجیره تامین دیجیتال،تحلیل داده و بیگ دیتا، سرمایه گذاری دیجیتال، اخلاق دیجیتال، استراتژی دیجیتال، فرهنگ دیجیتال،حکمرانی دیجیتال،رهبری دیجیتال، مهارت های دیجیتال، مدیریت استعداد دیجیتال مهرالبرز مورد ارزیابی قرار گرفت.
مهرالبرز در سومین دوره جایزه تحول دیجیتال و در محور نوآوری، با حضور " باشگاه یادگیری مهرالبرز" در این محور شرکت نموده است که در جلسه در 3 بعد و 21 شاخص مورد ارزیابی قرار گرفت.
لازم به ذکر است سومین دوره جایزه ملی تحول دیجیتال، با رویکرد ۲۰۲۰۰ در سال ۱۳۹۷، با شعار «به‌سوی ایران دیجیتال» در ۳۰ ام بهمن‌ماه ۱۳۹۷، در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌گردد.
مهرالبرز در دو دوره گذشته این جایزه موفق به دریافت 2 لوح تقدیر احتمام محور زبدگی دیجیتال و نیز دکتر عبادی ریاست محترم موسسه برنده تندیس رهبر دیجیتالی شده است.