13 بهمن

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان ویژه نیمسال دوم سال تحصیلی 98-1397

به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل و متقاضی دریافت وام شهریه، می رساند؛ امکان ثبت نام اولیه وام دانشجویی  در نیم سال دوم تحصیلی 97-98  فراهم گردیده و دانشجویان  متقاضی وام می توانند از طریق تکمیل فرم "درخواست وام شهریه تحصیلی "و ارسال فرم به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
دانشجویانی که در این ترم و برای اولین بار تقاضای دریافت تسهیلات شهریه رادارند، توجه داشته باشند که:
 با عنایت به شیوه نامه مشترک شماره 10053/130 مورخ 4/7/1397 صندوق رفاه دانشجویان و بانک قرض الحسنه مهر ایران که از نیم سال اول تحصیلی 98-97 ابلاغ گردیده، من بعد از این اعتبار مربوط به تسهیلات شهریه از مجرا و منابع بانک مزبور تامین میگردد، لذا  می بایست  به نزدیکترین شعبه محل خود مراجعه و نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام نمایند ( درج نام شعبه و کد شعبه درفرم درخواست وام الزامی می باشد ) سپس پس از تایید لیست نهایی از سوی دانشگاه و صندوق رفاه با حضور در بانک و ارائه تضمینات لازم مورد تایید بانک، شرایط برقراری وام مزبور را فراهم نمایند.
دانشجویان محترم میتوانند جهت مشاهده و آگاهی از کلیه شرایط دریافت تسهیلات شهریه به پیوست شماره 1 مراجعه نمایند.
همچنین دانشجویانی که در ترم گذشته تقاضای وام آنها ثبت شده و ضمانت لازم بانک جهت دریافت وام درطول چهار ترم را ارائه نموده اند، فقط کافی است فرم درخواست وام را تکمیل و به ایمیل اعلام شده ارسال نمایند.
لازم به ذکر است : میزان وجه اختصاص داده شده به تسهیلات شهریه در هر نیم سال تحصیلی 11.500.000 ريال  می باشد که پس از توزیع  اعتبار تخصیص داده شده توسط صندوق در سامانه ثبت و تایید میگردد.
دانشجویانی که به هر نحو در طول ترم درخواست وام داشته اند لازم است درخواست خود را در این مرحله و در بازه زمانی ذکر شده نیز ارسال نمایند ملاک ثبت اطلاعات، درخواستهای ارسالی از تاریخ درج این اطلاعیه میباشد.
کلیه دانشجویان توجه داشته باشند می بایست نسبت به پرداخت کل مبلغ شهریه ( نقد یا اقساط ) در هنگام ثبت نام اقدام  نموده و پس از تخصیص اعتبار از صندوق و واریز وجه از سوی بانک مهر ایران به حساب موسسه می توانند نسبت به استرداد چک های شهریه خود اقدام نمایند.

معاونت مالی و منابع انسانی