13 بهمن

برنامه ثبت نام ونحوه پرداخت شهريه ترم نيمسال دوم سال تحصیلی 98-1397 مهرالبرز اعلام شد

به گزارش معاونت مالی و اداری موسسه، باتوجه به نزدیک شدن زمان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 98-1397 نحوه پرداخت شهریه را به اطلاع دانشجویان میرساند.
از عموم دانشجویان عزیز تقاضا میگرددشهریه را بصورت نقدی پرداخت فرمایند.درصورتیکه این درخواست محقق نگردد جهت همکاری با آندسته از دانشجویان محترم و در حالت اضطرار می توانند بخشی از شهریه خود(مبلغ متغیر)رابروش اقساط و در قالب چک تسلیم فرمایند.
روش اول :پرداخت کل شهریه به صورت نقد
با مراجعه به سامانه tts.mehralborz.ac.ir  از طریق درگاه پرداخت الکترونیک پس از پرداخت کل شهریه نسبت به اخذ دروس طبق لیست ارائه شده توسط واحد آموزش اقدام نمایید.
روش دوم :پرداخت بخشی از شهریه به صورت نقد و مابقی به صورت چک
لازم است از سامانه ذکر شده در قسمت قبل وارد صفحه انتخاب واحد و درگاه پرداخت الکترونیک شوید. در این مرحله میبایست شهریه ثابت به صورت دستی در فیلد " مبلغ قابل پرداخت " درج شده و عملیات پرداخت انجام شود.
الباقی شهریه(شهریه متغیر) را طی سه  فقره چک ( با مبالغ مساوی ) به تاریخ سوم اردیبهشت ماه 1398 و سوم خرداد ماه 1398 و یکم تیرماه 1398 در وجه موسسه آموزش عالی مهر البرز صادر ودرروز 2 و 3  اسفند ماه (اولین کلاس حضوری)نسبت به تحویل چکهای مورد نظر به همکاران امورمالی اقدام فرمایند.
تذکر1: چنانچه چکها در روز های فوق ویا حداکثر تاپایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 08/12/1397 تحویل امورمالی نگردد.کلیه دسترسی های دانشجو قطع خواهد شد.
تذکر2: آندسته از دانشجویانی که به هر علت از ترم یا ترم های قبل بدهی دارند.بدیهی است. باشهریه ثابت به انضمام بدهی معوقه ، امکان ثبت نام را فراهم خواهد نمود.
تذکر3 : چکهای صادره  وارسالی باید از نوع دسته چک صیاد باشند.
( درج نام ونام خانوادگی و شماره دانشجویی به مراه شماره تماس پشت چک ها الزامی میباشد )
بدیهی است پس از ایجاد دسترسی به ترتیب فوق ، دانشجو می تواند نسبت به اخذ دروس طبق برنامه درسی ارائه شده در پرتال آموزشی، اقدام نماید.
پس از واریز شهریه به یکی از دو حالت فوق از منوی زیر جهت انتخاب واحد وارد شوید.
سیستم جامع مدیریت آموزش --> انتخاب واحد

پاسخ گویی به سوالات دانشجویان در زمینه شهریه و نحوه پرداخت شهریه از طریق مشاوره انلاین ویا از طریق رایانامه امور مالی به ادرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ویا این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید صورت خواهد گرفت.
و یا از طریق شماره تلفن های ذیل با ما در ارتباط باشید.
021-57658 داخلی 110-113
و یا با شماره تماسهای 86093925-86093928-86093941  تماس حاصل نمایید.
آدرس موسسه :خيابان كارگر شمالي-خیابان شهید فکوری، خیابان صالحی، تقاطع دانش ثانی-شماره 36
کدپستی : 13141-14139

اطلاعیه دوم

قابل توجه دانشجویان محترمی که شهریه خود را به شیوه دوم یعنی اقساط تامین و پرداخت مینمایند.
دانشجویان عزیز پس از واریز شهریه نقدی بلافاصله مشخصات واریز را به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ارسال مینمایند در خلال 24 ساعت پس از رویت ایمیل فوق ، دسترسی بر قرار خواهد شد. چنانچه به هر علت پس از انقضاء بازه زمانی فوق دسترسی بر قرار نگردد مراتب را با شماره تلفن 57658 داخلی 110 و یا 113 اعلام فرمایند.
ضمنا دسترسی واریزی های روز پنجشنبه (18 بهمن 97) در روز یکشنبه مورخ 21 بهمن ماه برقرار خواهد شد.
لازم به ذکر است که برقراری دسترسی منوط به آنست که دانشجو از قبل بدهی نداشته باشد .