27 بهمن

24 بهمن الی 2 اسفند ماه؛ مهلت ثبت نام در آزمون سراسری ورود به دانشگاه ها در سال 1398

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری ورود به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی سال ۱۳۹۸ حاوی اقدامات قبل از ثبت نام، جدول زمانی مراحل آزمون، شرایط عمومی و اختصاصی، مدرک تحصیلی لازم برای شرکت در آزمون سراسری، انتخاب گروه آزمایشی، نحوه شرکت دانشجویان انصرافی، تعیین وضعیت نظام وظیفه و مدارک لازم برای استفاده از سهمیه ها منتشر شد.
داوطلبان همچنین می توانند نحوه تکمیل تقاضانامه اینترنتی، دریافت کد رهگیری، اقدامات پس از ثبت نام و امکان ویرایش و تصحیح فرم ثبت نام را در این راهنما مشاهده کنند.
در این راهنما مطالبی در زمینه آشنایی با دوره های تحصیلی، شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون سراسری، مقررات وظیفه عمومی، ضوابط استفاده از سهمیه ها، شرایط ثبت نام اتباع خارجی، آشنایی با آزمون های عمومی و اختصاصی، دروس و کتابهای منبع سؤالات کلیه نظام های آموزشی و شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجو در دوره های مختلف درج شده است.
با توجه به اینکه در کنکور سال ۹۸ دو نوع سئوال طرح می شود داوطلبان کنکور سراسری باید بخش مربوط به آزمون های عمومی و اختصاصی را با دقت مطالعه کنند.

کسب اطلاعات بیشتر و دریافت دفترچه

لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی مهرالبرز در سال تحصیلی جدید ازبین داوطلبان دوره کارشناسی پیوسته در رشته‌های مدیریت بازرگانی و مهندسی کامپیوتر دانشجو می‌پذیرد.