07 اسفند

مراسم بزرگداشت روز زن در مهرالبرز برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز زن با حضور اعضای هیات علمی و کارمند مهرالبرز در سالن جلسات موسسه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز،ابتدا سرکار خانم سیمین صالحی کارشناس منابع انسانی موسسه ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و بزرگداشت مقام مادر به کلیه همکاران زن مهرالبرز، کلیپی کوتاه که توسط روابط عمومی موسسه با عنوان #ما_زنان_مهرالبرز که به مناسبت همین روز تهیه گردیده بود به نمایش در آمد.
جناب آقای دکتر رحیم عبادی ریاست محترم موسسه نیز در این مراسم، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س)، روز زن و مادر را به تمامی پرسنل زن موسسه که بیشترین نقش و مسئولیت را در اداره موسسه آموزش عالی مهرالبرز دارند تبریک گفتند.
ایشان عنوان کردند : " که جامعه مدیریتی امروز دنیا به نقش و جایگاه زنان و سهم آن در مدیریت توجه ویژه ای نموده است اگر به رسالت و نقش الهی زنان در دنیا با عنوان #مدیریت_زنانه توجه شود بسیاری از معضلات، آسیب ها و مشکلات اجتماعی خود به خود حل خواهد شد".
در انتها نیز با اهدای گل به هدیه و عکس یادگاری مراسم به پایان رسید.