14 اسفند

طی مراسمی از دانش آموختگان مهرالبرز پذیرفته شده در مقطع دکتری تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، روز گذشته (دوشنبه) سیزدهم اسفند ماه 1397 مراسم تقدیر از دانش آموختگان مهرالبرز پذیرفته شده در مقطع دکتری با حضور اعضای هیئت امنا و موسس توسط معاونت دانشجویی-فرهنگی موسسه برگزار شد.
در ابتدای برنامه دکتر رحیم عبادی ریاست محترم موسسه با اشاره به سابقه تغییرات ایجاد شده در نظام آموزشی و پژوهشی طی سالیان گذشته، عنوان کردند که مهرالبرز همواره در پی آن بوده تا بحث پژوهش را در نظام آموزشی تقویت کند.
ایشان با اشاره به آن که در آغاز فعالیت موسسه صرفاً دانشجویان را در نظام آموزشی-پژوهشی و همراه با پایان نامه جذب می کرد و پس از مدتی الزامی برای دوره های الکترونیکی  ایجاد شد تا صرفاً در نظام آموزش محور دانشجویان را پذیرش کنند، موسسه در این وهله با رایزنی با نهادهای بالادستی موفق شد که مجوز تبدیل 30 درصد از دانشجویان را به دوره آموزشی-پژوهشی بگیرد که منجر به آن شد که سی درصد از دانشجویان با معدل برتر تبدیل به پژوهش محور شوند.
دکتر عبادی ادامه دادند که با توجّه به وضعیت موجود یکی از تلاش های موسسه افزایش سطح کیفی دانش آموختگان و ارتباط مستمر با آنان بوده که از طرق مختلفی از جمله همین مراسم تقدیر دنبال شده است.
در ادامه به پیشنهاد ریاست محترم هیئت امنا موسسه آموزش عالی مهرالبرز  دکتر کمال خرازی، مدعوین به معرفی خود و نحوه قبولی در دوره دکتری پرداختند.
در نهایت لوح تقدیر و هدایایی به رسم یاد بود با حضور ریاست محترم هیئت امنا و ریاست محترم موسسه تقدیم پذیرفته شدگان دوره دکتری شد و با عکس یادگیری با حضور تمامی اعضای هیات امنا و موسس و صرف شام به پایان رسید.
در این مراسم از  25 دانش آموخته پذیرفته شده در دوره دکتری که در دانشگاه های تهران، آزاد اسلامی و... در رشته های فناوری اطلاعات، بیوانفورماتیک، مهندسی عمران و.... پذیرفته شده بودند تقدیر شد.

عکس های بیشتر را در اینستاگرام مهرالبرز ببنید