15 اسفند

آخرین جلسه هیات امنا مهرالبرز در سال 1397 با تصویب شش مصوبه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، پنجاهمین جلسه هیات امنا موسسه روز دوشنبه 13 اسفند ماه با حضور تمامی اعضای هیات امنا و موسس در محل موسسه برگزار گردید.
در این جلسه گزارش صورت هاي مالي موسسه در سال تحصيلي 97-1396 به همراه گزارش موسسه حسابرسي رازدار به تفصيل ارائه گرديد و پس از بيان نظرات اعضاء به تائید رسيد؛ سپس پس از پخش کلیپ و نیز ارائه گزارش جايزه ملي يادگيري الكترونيكي توسط رئيس كرسي آموزش و يادگيري الكترونيكي يونسكو به تفصيل از زحمات جناب آقاي دكتر جلالي رئيس كرسي و رياست محترم موسسه در برگزاري جايزه توسط اعضای حاضر قدرداني و تداوم برگزاری این مراسم عنوان شد.
در ادامه نیز نتايج دومین ارزيابي دروني موسسه توسط مدير پروژه سركار خانم دكتر نارنجي و با نظارت جناب آقاي دكتر ابيلي ارائه شد و اعضاء ضمن بيان نكات تكميلي و اصلاحي از نتايج گزارش ابراز رضايت نمودند.
سپس عناوین 6 رشته در دوره کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع دکتری برای رشته هاي پيشنهادي و آتی موسسه مورد بررسي و تاييد قرار گرفت.
در بررسی آخرین مصوبه جلسه هیات امنا موسسه در سال 97، گزارش پيشرفت اقدامات مربوط به تبديل موسسه به دانشگاه به تفصيل بيان و درخواست پیگیری و اقدامات موثرتری پیش از پایان سال تحصیلی جاری از رياست و اعضاء محترم هيات امناء به ويژه نماينده محترم وزير در هيات امنا صورت گرفت.
در انتها نیز مراسم تقدیر از 25 دانش آموخته مهرالبرز پذیرفته شده در مقطع دکتری که توسط معاونت دانشجویی-فرهنگی موسسه برگزار و لوح تقدیر و هدایایی به رسم یاد بود با حضور ریاست محترم هیئت امنا و ریاست محترم موسسه تقدیم پذیرفته شدگان دوره دکتری شد و با عکس یادگیری با حضور تمامی اعضای هیات امنا و موسس و صرف شام به پایان رسید.

عکس های بیشتر در اینستاگرام مهرالبرز