01 خرداد

5 خرداد ماه، وبینار آموزشی رایگان کسب درآمد از اینستاگرام

نخستین وبینار آموزشی انجمن علمی کارآفرینی با همکاری شورای صنفی مهرالبرز با عنوان " کسب درآمد از اینستاگرام "  روز یکشنبه 5 خرداد خرداد ماه برگزار می شود.
به گزارش معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز، در راستای اجرا و اهداف این انجمن و همچنین هدایت و حمایت دانشجویان به منظور کارافرینی و اشتغال زایی نخستین وبینار آموزشی با عنوان " کسب درآمد از اینستاگرام "  روز یکشنبه  5 خرداد ماه از ساعت 18 الی 20، با حضور جناب  آقای مهندس رضا رفیعی نویسنده کتاب امپراطوری اینستاگرام ، موسس مجموعه های سوشال و اینستاسنتر مشاور دیجیتال مارکتینگ برند های مطرح کشور و مولف بیش از 100 مقاله در حوزه دیجیتال مارکتینگ برگزار خواهد شد.

سرفصل های این وبینار:
-ایده های کسب درآمد از اینستاگرام
-چطور ایده جدید بسازیم
-چطور مشتری پیدا کنیم
-افزایش مبلغ قرارداد
-نکات مهم برای کسب درآمد از اینستاگرام
-کسب و کارهای اینستاگرامی ایرانی

حضور در این وبینار برای تمامی دانشجویان و دانش آموختگان و همچنین علاقمندان آزاد و رایگان می باشد.

لینک ورود به وبینار : http://vc.mehralborz.ac.ir

از آنجایی که از مهمترین برنامه های موسسه آموزش عالی مهرالبرز حرکت به سوی دانشگاهی کارافرین با محوریت دانشجویان و تقویت مهارتهای انان در این زمینه می باشد،, انجمن کارآفرینی دانشجویان به همت معاونت فرهنگی و آموزشی موسسه و حمایت معاون پژوهشی از اواخر سال 97 آغاز به کار کرد.

همین امروز کسب و کار اینستاگرامی خودتون رو شروع کنید