19 خرداد

آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 از روز دوشنبه 20 خرداد ماه

توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال از فردا دوشنبه ۲۰ خردادماه از طریق سایت سازمان سنجش آغاز می‌شود.
آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۸ در نوبت صبح و بعدازظهر روز پنجشنبه ۲۳ خرداد و نوبت صبح جمعه ۲۴ خرداد ۹۸ برگزار خواهد شد.
داوطلبان متقاضی هر یک از کدرشته‌های امتحانی لازم است به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه کنند. شهرستان محل برگزاری آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان مشخص شده است.
کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از فردا دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸ روی سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org قرار می‌گیرد و داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه‌ای (نام‌، نام‌خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس دار و ارائه آن الزامی است. تمامی داوطلبان باید شخصاً برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.

آن‌دسته از داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از ۶۳ کد رشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم (رشته شناور) نیز بوده‌اند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت کارت ورود به جلسه به وبسایت سازمان سنجش www.sanjesh.org مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی مهرالبرز در سال تحصیلی جدید و در مقطع کارشناسی ارشد در 22 رشته گرایش از طریق پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد در سه دانشکده دانشجو می پذیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین مشاوره تحصیلی می توانید با تلفن 021-57658 داخلی 203 آقای مهندس قاضی سعیدی تماس حاصل فرمایید.