20 خرداد

وبسایت باشگاه یادگیری مهرالبرز بزودی افتتاح خواهد شد

به گزارش دفتر همکاری های دوره های آزاد مهرالبرز، وبسایت باشگاه یادگیری مهرالبرز بزودی با هدف برگزاری دوره های آموزشی و حرفه ای برای کسب و کارهای مختلف و همچنین علاقمند شرکت در دوره های کوتاه و بلند مدت افتتاح خواهد شد.
این باشگاه حاصل یک دهه تجربه دانشگاه مهرالبرز در زمینه برگزاری دوره های آموزشی و حرفه ای برای کسب و کار های مختلف می باشد. هدف اصلی راه انــــدازی باشگاه یادگیری دانشگاه مهرالبرز، ایجاد تعامل و ارتبـــاط دو سویه با کلیه کاربران دوره هــــای مختلف آموزشی است که با دریافت و جمع آوری اطلاعات مفید، بتوانیــــم نقش موثرتری در ایفای نقش تعلیم و آموزش داشته باشیم. در باشگاه یادگیری مهرالبرز، دانش پژوهان به صورت هوشمند و هدفمند به منابع آموزشی موجود، که در قالب دوره های آموزش کوتاه مدت، کتاب، فایل های کمک آموزشی و ... است هدایت می شوند.در این بستر الکترونیکی، کاربران می توانند با توجه به علاقمندی خود موضوعات مختلف آموزشی را دریافت و به دیگران توصیه نمایند. همچنین این مسیر قابلیت بهره مندی کاربران از مزایای تشویقی در نظر گرفته شده برای هر فعالیت را دارا می باشد .

ویژگی های برجسته باشگاه یادگیری به شرح زیر است:
•مجموعه امکانات امتیاز دهی یا اعتبار دهی
•مدل های مختلف نحوه استفاده کاربران از امتیاز یا اعتبار
•مدل های مختلف تبدیل امتیاز به اعتبار و استفاده از آن
•مجموعه امکانات مربوط به گزارش گیری فعالیت و بانک اطلاعاتی کاربران
•مجموعه امکانات مربوط به تحلیل رفتار کاربران بر اساس پارامتر های موجود
•مدل های مختلف طراحی و ایجاد آفرها و ایجاد کمپین های تبلیغاتی
•روش های متنوع بازاریابی مستقیم و غیر مستقیم توسط کاربران و بازاریاب ها
•استفاده از بسترهای ارتباطی مختلف جهت اطلاع رسانی و برقراری ارتباط با کاربران  عضو
•استفاده از بستر های متنوع شبکه های اجتماعی جهت تبلیغات و جذب کاربران جدید
•ارائه گواهینامه رسمی مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری