17 تیر

آیین نامه بورس تحصیلی و تخفیف شهریه ویژه دانشجویان مهرالبرز به تصویب رسید

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، با هدف جذب و نگهداشت دانشجویان ممتاز و برتر، ارتقاء کیفیت و برند دانشگاه و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی، آیین نامه بورس تحصیلی و تخفیف شهریه تدوین و هفته گذشته به تصویب هیات رئیسه موسسه رسید.
در این آیین نامه، بورس تحصیلی در هر سال به دانشجویان جاری و همچنین جدید الورود حائز شرایط درج شده در این آیین نامه می باشند تعلق می گیرد.
بورس تحصیلی دانشجویان جدیدالورد مهرالبرز در مقطع کارشناسی ارشد، رتبه های زیر 300 بدون احتساب سهمیه کنکور کارشناسی ارشد با ارائه معرفی نامه رسمی از سوی سازمان سنجش و رتبه های اول تا پانزدهم المپیادهای دانشجویی ، همچنین در مقطع کارشناسی رتبه های زیر 300 بدون احتساب سهمیه کنکور کارشناسی با ارائه معرفی نامه رسمی از سوی سازمان سنجش ( نمره 625، 10 به بالا) و رتبه های اول تا پانزدهم المپیاد های دانش آموزی کشور می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از تخفیفات شهریه و همچنین بورسیه تحصیلی برای دانشجویان درحال تحصیل مهرالبرز، آیین نامه را ملاحظه فرمایید و یا با همکاران واحد مالی به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در ارتباط باشید.

.