18 تیر

باشگاه یادگیری مهرالبرز افتتاح شد

به گزارش واحد روابط عمومی و دفتر همکاری دوره های آزاد مهرالبرز، در راستای نیل به برنامه توسعه موسسه به عنوان سازمان یادگیرنده، باشگاه یادگیری موسسه روز یکشنبه مورخ 16 تیرماه 1398 با حضور جناب آقای دکتر رحیم عبادی ریاست محترم مهرالبرز و جمعی از مدیران پروژه ها و همکاران واحد فنی در محل موسسه، به طور رسمی افتتاح گردید.
باشگاه یادگیری مهر البرز، بستری الکترونیکی است که با هدف پاسخ به نیازهای آموزشی و یادگیری کاربران فضای مجازی طراحی و پیاده سازی شده است و حاصل یک دهه تجربه موسسه مهر البرز در زمینه برگزاری دوره های آموزشی و حرفه ای برای کسب و کار های مختلف می باشد. هدف اصلی راه انــــدازی این باشگاه ، ایجاد تعامل و ارتبـــاط دو سویه با کلیه کاربران دوره هــــای مختلف آموزشی است که با دریافت و جمع آوری اطلاعات مفید، بتوانیــــم نقش موثرتری در ایفای نقش تعلیم و آموزش داشته باشیم.

در باشگاه یادگیری مهرالبرز، دانش پژوهان به صورت هوشمند و هدفمند به منابع آموزشی موجود، که در قالب دوره های آموزش کوتاه مدت، کتاب، فایل های کمک آموزشی و ... است هدایت می شوند.در این بستر الکترونیکی، کاربران می توانند با توجه به علاقه مندی خود موضوعات مختلف آموزشی را دریافت و به دیگران توصیه نمایند.
همچنین این مسیر قابلیت بهره مندی کاربران از مزایای تشویقی در نظر گرفته شده برای هر فعالیت را دارا می باشد .
باشگاه  یادگیری موسسه به نشانی   www.MAUCLUB.ir قابل دسترس می باشد.