19 مرداد

اطلاعیه ویژه شرایط پرداخت شهریه نیمسال نخست سال تحصیلی 99-1398 ویژه دانشجویان در حال تحصیل

قابل توجه دانشجویان ارجمند :
نحوه ی پرداخت شهریه نیمسال اول99-1398

باتوجه به نزدیک شدن زمان انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398 نحوه پرداخت شهریه را به اطلاع دانشجویان میرساند.
از عموم دانشجویان تقاضا میگرددشهریه را بصورت نقدی پرداخت فرمایند.درصورتیکه این درخواست محقق نگردد جهت همکاری با آندسته از دانشجویان محترم و در حالت اضطرار می توانند بخشی از شهریه خود(مبلغ متغیر)رابروش اقساط و در قالب چک تسلیم فرمایند.
روش اول :
پرداخت کل شهریه به صورت نقد
با مراجعه به سامانهtts.mehralborz.ac.ir از طریق درگاه پرداخت الکترونیک پس از پرداخت کل شهریه نسبت به اخذ دروس طبق لیست ارائه شده توسط واحد آموزش اقدام نمایید.
روش دوم :
پرداخت بخشی از شهریه به صورت نقد و مابقی به صورت چک
لازم است از سامانه ذکر شده در قسمت قبل وارد صفحه انتخاب واحد و درگاه پرداخت الکترونیک شوید. در این مرحله میبایست شهریه ثابت به صورت دستی در فیلد " مبلغ قابل پرداخت " درج شده و عملیات پرداخت انجام شود.
الباقی شهریه(شهریه متغیر) را طی سه فقره چک ( با مبالغ مساوی ) به تاریخ دوم آبان ماه 1398 و دوم آذر ماه 1398 و دوم دیماه 1398 در وجه موسسه آموزش عالی مهر البرز صادر تا روز 4 و5 مهر ماه 1398 (اولین کلاس حضوری)نسبت به تحویل چکهای مورد نظر به همکاران امورمالی اقدام فرمایند.
تذکر1: چنانچه چکها در روز های فوق(کلاس حضوری) تا روزپنج شنبه چهارم مهرماه 1398  ویا جمعه مورخ پنجم مهرماه 1398 تحویل امورمالی نگردد.کلیه دسترسی های دانشجو قطع خواهد شد.
تذکر2: آندسته از دانشجویانی که به هر علت از ترم یا ترم های قبل بدهی دارند.بدیهی است باشهریه ثابت به انضمام بدهی معوقه ، امکان ثبت نام را فراهم خواهد نمود.
تذکر3 : چکهای صادره وارسالی باید از نوع دسته چک صیاد باشند.
( درج نام ونام خانوادگی و شماره دانشجویی به همراه شماره تماس پشت چک ها الزامی میباشد )
بدیهی است پس از ایجاد دسترسی به ترتیب فوق ، دانشجو می تواند نسبت به اخذ دروس طبق برنامه درسی ارائه شده در پرتال آموزشی، اقدام نماید.
پس از واریز شهریه به یکی از دو حالت فوق از منوی زیر جهت انتخاب واحد وارد شوید.
سیستم جامع مدیریت آموزش --> انتخاب واحد
پاسخ گویی به سوالات دانشجویان در زمینه شهریه و نحوه پرداخت شهریه از طریق مشاوره انلاین ویا از طریق رایانامه امور مالی به ادرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ویا این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدصورت خواهد گرفت.
و یا از طریق شماره تلفن های ذیل با ما در ارتباط باشید.

داخلی 110-113
و یا با شماره تماسهای زیر
86093925-86093928-86093941تماس حاصل نمایید.
آدرس موسسه :خيابان كارگر شمالي-خیابان شهید فکوری، خیابان صالحی، تقاطع دانش ثانی-شماره 36