23 مرداد

تقویم آموزشی سال تحصیلی 99-1398 در کلیه مقاطع دانشگاه مهرالبرز اعلام شد

اداره آموزش و شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مهرالبرز در اطلاعیه ای، نسخه تقویم آموزشی سال 99-1398 ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی پیوسته را به واحدهای مختلف مهرالبرز اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، بر اساس این اطلاعیه ثبت نام دانشجویان در حال تحصیل در دو بازه زمانی 19 الی 22 مرداد و 2 الی 7 شهریور ماه برنامه ریزی شده است.
لازم به ذکر است امسال برای نخستین بار مهرالبرز در دو رشته کارشناسی پیوسته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی اقدام به پذیرش دانشجو می نماید که مراسم پیش معارفه این دانشجویان در شهریور ماه پس از اعلام نتایج نهایی از سوی سازمان سنجش برنامه ریزی گردیده است.
ضمنا نخستین جلسه کلاس های حضوری سال تحصیلی جدید در روزهای پنجشنبه و جمعه 4 و 5 مهر ماه برگزار خواهد شد که جزییات بیشتر در آینده به اطلاع دانشجویان گرامی رسانده خواهد شد.

برای مشاهده و دانلود کلیک کنید.