25 شهریور

برنامه اولین کلاس حضوری نیمسال اول تحصیلی 99-1398 منتشر شد

اداره آموزش مهرالبرز بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند:

اولین کلاس حضوری نیمسال اول تحصیلی 99-1398 دانشگاه مهرالبرز مورخ 4 و 5 مهرماه برگزار می گردد، لازم به ذکر است فایل برنامه کلاس ها نیز به پیوست در دسترس می باشد.

- محل برگزاری کلاس های روز پنجشنبه مورخ 4 مهرماه 1398 : دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران

- محل برگزاری کلاس های روز جمعه مورخ 5 مهرماه 1398:  برای رشته های دانشکده مدیریت (مدیریت صنعتی، مدیریت کسب و کار، مالی و بانکداری، مدیریت بازرگانی کلیه گرایش ها) در محل دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

- محل برگزاری کلاس های روز جمعه مورخ 5 مهرماه 1398:  برای رشته های دانشکده فنی و مهندسی (مدیریت پروژه و ساخت، مهندسی عمران مدیریت ساخت، مهندسی عمران محیط زیست، مهندسی ایمنی و بهداشت، مهندسی صنایع تمایم گرایش ها)  و رشته های دانشکده فناوری اطلاعات ( مدیریت فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری اطلاعات کلیه گرایش ها )  در محل دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران

لازم به ذکر است که دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید 98 در روز پنجشنبه 4 مهر 1398 علی رغم داشتن کلاس و برنامه درسی،  می بایست در جلسه معارفه دانشجویان جدید و کارگاه آموزشی کار با پرتال آموزشی موسسه آموزش عالی مهرالبرز و همچنین تحویل مدارک به صورت حضوری ( که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام می گردد)  به آدرس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران حضور بعمل آورند.

عنوان دانشکده رشته ها برنامه کلاس های روز
پنجشنبه 4 مهر
محل برگزاری کلاس های روز پنجشنبه 4 مهر برنامه کلاس های روز
جمعه 5 مهر
محل برگزاری کلاس های روز جمعه 5 مهر توضیحات
دانشکده فناوری اطلاعات مدیریت فناوری اطلاعات | مهندسی فناوری اطلاعات (گرایش های مهندسی فناوری اطلاعات، مدیریت سیستم های اطلاعاتی، معماری سازمانی، تجارت الکترونیک) | علوم کامپیوتر( علوم تصمیم و دانش) آخرین فایل برنامه درسی را دریافت کنید دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران آخرین فایل برنامه درسی را دریافت کنید دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران  در تاریخ 26 شهریور توسط واحد آموزش مهرالبرز ویرایش شد.
لطفا فایل جدید را مجددا دریافت نمایید.
دانشکده مدیریت مدیریت صنعتی | مدیریت کسب و کار |  مدیریت بازرگانی ( گرایش های بازاریابی و فروش، استراتژیک، تجارت الکترونیک، بین الملل، کارآفرینی) | مدیریت مالی-بانکداری آخرین فایل برنامه درسی را دریافت کنید دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران آخرین فایل برنامه درسی را دریافت کنید دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

در تاریخ 31 شهریور توسط واحد آموزش مهرالبرز ویرایش شد.
لطفا فایل جدید را مجددا دریافت نمایید.

دانشکده علوم مهندسی مدیریت پروژه و ساخت | عمران-مدیریت ساخت | مهندسی صنایع ( گرایش های مدیریت مهندسی، بهینه سازی سیتم ها، مدیریت پروژه) | مهندسی محیط زیست | مهندسی ایمنی ، بهداشت و محیط زیست آخرین فایل برنامه درسی را دریافت کنید دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران آخرین فایل برنامه درسی را دریافت کنید دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران در تاریخ 31 شهریور توسط واحد آموزش مهرالبرز ویرایش شد.
لطفا فایل جدید را مجددا دریافت نمایید.

در تاریخ 01 مهر توسط واحد آموزش مهرالبرز ویرایش شد.
لطفا فایل جدید را مجددا دریافت نمایید.

نکته 1: بعلت جلوگیری از تداخل ساعت بعضی از کلاس ها ، ممکن است برنامه درسی تغییر ساعت در بعضی کلاس ها داشته باشد که توصیه می شود قبل از روز برگزاری کلاس آخرین ورژن فایل ها را از جدول بالا دریافت نمایید. (اگر فایل خود را از قبل دانلود کرده اید به تاریخ ویرایش بخش توضیحات دقت کرده و مجددا دانلود نمایید.)

نکته 2: دانشجویان ورودی جدید 98 موسسه آموزش عالی مهرالبرز در روز پنجشنبه مورخ 4 مهر 1398 طبق برنامه درسی کلاس حضوری ندارند و به جای آن تحویل مدارک حضوری، جلسه معارفه و آشنایی با سیستم نرم افزاری و پنل کاربری را خواهند داشت.

نکته 3: در حال حاضر امکان اختصاص خوابگاه به دانشجویان شهرستانی برای این 2 روز وجود ندارد.

آدرس روی نقشه دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

آدرس روی نقشه دانشکده مدیریت دانشگاه تهران