08 مهر

خبر فوری: اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی اعلام شد

خبر فوری:  اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مرحله پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال 1398 توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام گردید.

لازم به ذکر است که موسسه آموزش عالی مهرالبرز در سال تحصیلی 99-1398 در مقطع کارشناسی رشته های مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) اقدام به پذیرش دانشجو می نماید. تاریخ مراسم معارفه پذیرفته شدگان، ثبت نام الکترونیکی و حضوری متعاقبا اعلام خواهد شد.

به منظور اطلاع از نتایج نهایی انتخاب رشته های پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1398 به لینک زیر مراجعه نمایید.

مشاهده نتایج نهایی کارشناسی پیوسته صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی