09 مهر

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان، ویژه نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398 دانشجویان مقطع کارشناسی

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان، ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398

کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی جدید الورودسال تحصیلی 98-99  و متقاضی دریافت وام شهریه، می توانند از طریق تکمیل فرم پیوست شماره 2 "فرم درخواست وام شهریه، ویژه سال تحصیلی 99-1398" و ارسال فرم به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید تا تاریخ 20 آبان 1398 نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند با عنایت به شیوه نامه مشترک شماره 10053/130 مورخ 4/7/1397 صندوق رفاه دانشجویان و بانک قرض الحسنه مهر ایران که از نیمسال اول تحصیلی 98-1397 ابلاغ گردیده، اعتبار مربوط به تسهیلات شهریه از مجرا و منابع بانک مزبور تامین می گردد، لذا می بایست به نزدیکترین شعبه محل خود مراجعه و نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام نمایند ( درج نام شعبه و کد شعبه درفرم درخواست وام الزامی می باشد ) سپس پس از تایید لیست نهایی از سوی دانشگاه و صندوق رفاه با حضور در بانک و ارائه تضمینات لازم مورد تایید بانک، شرایط برقراری وام مزبور را فراهم نمایند.

دانشجویان محترم می توانند جهت مشاهده و آگاهی از کلیه شرایط دریافت تسهیلات شهریه به پیوست شماره 1 "آيين نامه شهريه صندوق رفاه" مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است:

میزان وجه اختصاص داده شده به تسهیلات شهریه در هر نیمسال تحصیلی 5.000.000 ريال   و به مدت 8 ترم تحصیلی می باشد که پس از توزیع  اعتبار تخصیص داده شده توسط صندوق در سامانه ثبت و تایید می گردد.

کلیه دانشجویان توجه داشته باشند می بایست نسبت به پرداخت کل مبلغ شهریه ( نقد یا اقساط ) در هنگام ثبت نام اقدام  نموده و پس از تخصیص اعتبار از صندوق و واریز وجه از سوی بانک مهر ایران به حساب موسسه می توانند نسبت به استرداد چک های شهریه خود اقدام نمایند.

معاونت مالی و منابع انسانی

پیوست شماره 1: آيين نامه شهريه صندوق رفاه