15 مهر

شرایط دریافت خوابگاه ویژه دانشجویان خارج از تهران اعلام گردید

اطلاعیه معاونت مالی و منابع انسانی موسسه آموزش عالی مهرالبرز در خصوص درخواست خوابگاه جهت دانشجویان محترم خارج از شهر تهران:

به اطلاع عموم دانشجویان محترم می رساند؛ آن دسته از دانشجویان خارج از تهران  که در زمان برگزاری کلاس های حضوری و آزمون نیاز به خوابگاه دارند، می توانند حداکثر تا تاریخ 25 مهرماه آمادگی خود را به آدرس ایمیلاین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  با متن ذیل اعلام فرمایند.

لازم به ذکر است که خوابگاه های مورد نظر در زمره نزدیکترین خوابگاه های خودگردان و زیر نظر وزارت علوم به محل برگزاری کلاس ها بوده و هزینه آن به ازاء هر شبانه روز بین 35 تا 40 هزار تومان می باشد که از طریق دانشگاه توسط دانشجو تامین می گردد.

اینجانب ................................................. با کد ملی .................................... به شماره تلفن همراه  ................................. و ثابت ........................................ دانشجوی رشته ................................................................. ، ساکن شهرستان ......................................... متقاضی برخورداری از خوابگاه مورد نظر می باشم.

معاونت مالی و منابع انسانی