19 آبان

"برای نخستین بار در دانشگاه های ایران" در مهرالبرز اجرا شد ، m-learning گامی به سوی دانشگاه همراه

اپلیکیشن موبایل مهرالبرز

امروزه با گسترش بکارگیری تلفن های همراه در همه امور و نیازهای روزمره جوامع بشری، آموزش نیز تحت تأثیر قرار گرفته و آموزش از طریق تلفن های همراه که در زبان انگلیسی به آن m-learning گفته میشود، روز به روز پیشرفت نموده و نقش پررنگ تری به خود می گیرد. یادگیری سیار به عنوان مدلی از یادگیری الکترونیکی اشاره به کسب دانش، نگرش و مهارت با بهره گیری از فناوری های سیار دارد که از طریق فناوری های سیار چون تلفن همراه های هوشمند، تبلت ها، لپ تاپها و غیره صورت می گیرد. بهره گیری از این رویکردها به فعالیت های یادگیری در فرآیند یادگیری سیار جهت داده و به تربیت نیروی انسانی متناسب با عصر دانش و اطلاعات می انجامد.برخی از مزایای یادگیری سیار عبارتند از: امکان یادگیری در هر زمان و هر مکان، صرفه جویی در هزینه از نظر پرداخت هزینه‌های اجاره یا خرید مکان‌های آموزشی برای متولیان آموزش و صرفه جویی در هزینه حمل و نقل و تهیه محتوای آموزشی برای فراگیران، ایجاد انگیزه و تنوع در دانش و محتوای آموزشی با استفاده از امکانات چندرسانه ای و دست آخر امکان دسترسی در دور افتاده ترین نقاط با استفاده از شبکه تلفن همراه.

موسسه آموزش عالی مهرالبرز در راستای رسالت خود در گسترش و ترویج یادگیری الکترونیکی و نیز ارائه خدمات بهتر به دانشجویان گرامی مفتخر است تا دو اپلیکیشن پرتال آموزشی و اپلیکیشن جامع موسسه را به اعضای خانواده بزرگ مهرالبرز تقدیم نماید.

اپلیکیشن پرتال آموزشی کلیه امکانات یک سیستم آموزش الکترونیکی از قبیل مشاهده محتواهای آموزشی،  شرکت در تالار مباحثات تخصصی، شرکت در کلاسهای مجازی، اطلاع از آخرین اعلانات دروس و واحدهای ثبت نام شده، امکان شرکت در کوئیزها و تمرینات ارائه شده از سوی استاد و دستیار آموزشی و غیره را دارا می باشد و کاملا با پرتال آموزشی یکپارچه می باشد. همچنین اپلیکشن جامع موسسه نیز حاوی بخش های متنوعی از جمله مشاهده آخرين اطلاعات و اخبار، دريافت آخرين اطلاعيه هاي تقويم آموزش، اطلاع از آخرين رويداد هاي پرتال آموزشي، دريافت اپليكيشن پرتال آموزشي و بخش های گوناگون دیگری می باشد.

همکاران ما در بخش فنی نهایت تلاش خود را در طول مدت پروژه نموده اند تا برنامه های سودمندی ارائه نماید. لکن همانند کلیه نرم افزارهایی که برای اولین بار توسعه داده می شوند، اپلیکیشن های مورد اشاره عاری از ایراد نبوده و لذا امید است تا با مدد کلیه دانشجویان، دستیاران و اساتید گرامی نواقص موجود را برطرف نموده و در نسخه های آتی خدمات بهتر و اثربخش تری ارائه نماییم.

آدرس دريافت اپليكيشن

براي دريافت آخرين نسخه اپليكيشن اندرويد، به آدرس زير در تلفن همراه خود مراجعه نماييد:

براي كاربراني كه از سيستم عامل IOSاستفاده مي نمايند كافي است با مرورگر سافاري وارد لينك زير شوند:

برای دسترسی به اپلیکیشن پرتال آموزشی می توانید به بخش خدمات الکترونیکی در اپلیکیشن مهرالبرز مراجعه و در صورتي كه پرتال آموزشي روي موبايل شما نصب باشد مستقيما پرتال براي شما باز خواهد شد. در غير اينصورت بصورت اتوماتیک اپليكيشن بر روي موبايل شما نصب مي گردد.

در حال حاضر کلیه خدمات آموزشی مهرالبرز از طریق پرتال و اپلیکیشن موبایل  بدون محدودیت در دسترس می باشد. برای استفاده و نصب نسخه IOS و اندروید به لینک های زیر مراجعه نمایید

لینک آموزش نصب نرم افزار IOS

لینک آموزش نصب نرم افزار اندرویدی