08 دی

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور آمار ثبت نام کنندگان کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ را اعلام کرد

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور آمار ثبت نام کنندگان کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ را ۴۸۸ هزار نفر اعلام کرد .

حسین توکلی با اعلام پایان مهلت ثبت‌ نام در آزمون کارشناسی ارشد و بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اظهار کرد : ثبت‌ نام در این آزمون‌ ها از روز شنبه ۱۶ آذرماه آغاز شد و با در نظر گرفتن مهلت تمدید‌ شده در روز پنج‌ شنبه ۲۸ آذرماه به پایان رسید .

وی افزود : براساس آمار اولیه گزارش شده ۴۸۸ هزار و ۸۲ نفر این آزمون‌ ها ثبت‌ نام کرده‌اند ، آمار نهایی ثبت‌ نام کنندگان متعاقبا اعلام می‌ شود (پس از مهلت ثبت نام مجدد در بهمن ماه) .

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد : آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ همزمان با بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در روزهای پنج‌ شنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه ۹۹ در حوزه‌ های امتحانی کشور برگزار می‌ شود .

توکلی بیان کرد : کارت ورود به جلسه این آزمون‌ ها از روز دوشنبه ۲۵ فروردین‌ ماه در دسترس داوطلبان قرار می‌ گیرد و داوطلبان می‌ توانند تا روز چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ ماه کارت ورود به جلسه خود را از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور دریافت کنند .

آمار شرکت کنندگان در سال‌های اخیر:
کارشناسی ارشد ٩۳ : ٩۵۰ هزارنفر
کارشناسی ارشد ٩۴ : ۸۱۲ هزارنفر