08 دی

دومین گردهمایی کانون دانش آموختگان همراه با انتخابات سومین دوره هیئت مدیره کانون برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز دومین گردهمایی کانون دانش آموختگان مهرالبرز همزمان با برگزاری انتخابات سومین دوره هیئت مدیره این کانون در تاریخ ۲۶دی ماه ۱۳۹۸ برگزار می گردد.

لازم به ذکر است که این مراسم برای حضور محدودیتی ندارد و تمامی دانش آموختگان مهرالبرز می توانند در این مراسم شرکت نمایند. در کنار این مراسم انتخابات سومین دوره هیئت مدیره کانون نیز برگزار می گردد که متقاضیان می توانند تا تاریخ ۱۱ دی ۱۳۹۸کاندیداتوری خود را برای هیئت مدیره اعلام نمایند تا در روز رای گیری با حضور دانش آموختگان تکلیف هیئت مدیره جدید مشخص گردد.

برای اطلاعات بیشتر و همچنین اعلام کاندیداتوری با کانون دانش آموختگان مهرالبرز به شماره تلفن ۵۷۶۵۸-۰۲۱داخلی ۱۰۳تماس بگیرید.

متن فراخوان به شرح زیر است:

فراخوان دومين دوره مجمع عمومی کانون دانش آموختگان مهرالبرز

26 دی ماه انتخابات هیئت مدیره

به اطلاع کلیه دانش آموختگان موسسه آمورش عالی مهرالبرز می رساند براساس اساسنامه کانون دانش آموختگان موسسه، اعضای هیات مدیره این مجموعه هر دو سال یکبار با برگزاری مجمع عمومی که در آن مدیرعامل به نمایندگی هیات مدیره دوره گذشته گزارش عملکرد را ارائه می دهند توسط دانش آموختگان حاضر در مجمع انتخاب می شوند که دومين دوره این مجمع روز پنج شنبه 26 دی ماه از ساعت 17 الی 19 در تالار امام رضا (ع) دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

این برنامه همراه با بخشهای متنوع و جذابی در دست تدارک می باشد که در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد. همچنین به منظور ایجاد زمینه لازم برای معرفی و آشنایی هر چه بیشتر داوطلبان عضویت در هیات مدیره کانون زمانبندی هایی مشخص شده است که این عزیزان می توانند تا پیش از زمان انتخابات ابتدا با اعلام آمادگی جهت شرکت در انتخابات با تکمیل فرم ثبت نام، رزومه و برنامه های خود را از طریق کانال و سایت کانون اطلاع رسانی نمایند که جزییات آن به شرح ذیل می باشد:

1-اعلام فراخوان و اطلاع رسانی روند برگزاری مجمع عمومی -1 دي ماه

2-اعلام نامزدی داوطلبان به ايميل کانون دانش آموختگان و تکمیل فرم ثبت نام-1 الی 11 دي ماه

3-ارسال کلیپ تبلیغاتی 3 دقیقه ای تصویری به ايميل کانون دانش آموختگان -تا 13 دی ماه

4-معرفی نامزدها در شبکه های اجتماعی کانون -14 تا 24 دی ماه

5-برگزاری دومین دوره مجمع عمومی و انتخابات 26 دی – ساعت 17 الی 19

شرح وظایف و تعداد اعضای هیات مدیره که به مدت دوسال انتخاب خواهند شد به شرح ذیل می باشد.

به‌ منظور اجرای سیاست ها و برنامه‌های کانون و تحقق اهداف آن هياتی به نام هیات‌مدیره تشکیل می‌گردد.

هیات‌مدیره دارای 5 عضو اصلی و 2 عضو علی‌البدل است که بر اساس تعداد آرا، 5 نفری که بیشترین رأی را از مجمع عمومی اخذ نموده‌اند، به‌عنوان اعضای اصلی و 2 نفر بعد از اعضای اصلی که رأی بیشتری نسبت به سایرین اخذ نموده‌اند به‌عنوان اعضای علی‌البدل معرفی می‌شوند. همچنین در مواردی که دو نفر رأی‌های مساوی داشته باشند بین آن دو نفر تنها رأی‌گیری مجدد صورت می‌پذیرد

وظایف و اختیارات هیات‌مدیره

-تعیین سیاست های اجرایی کانون بر مبنای مفاد اساسنامه
-تصویب آیین‌نامه‌ها، تفاهم‌نامه‌ها، قراردادها و دستورالعمل‌های موردنیاز برای انجام وظایف کانون
-تصویب ضوابط مربوط به قبول هدایا و کمک بلاعوض
-تعیین اعضای کمیته‌های تخصصی با پیشنهاد مدیرعامل و نظارت بر فعالیت آنان
-تدوین و تصویب بودجه سالانه کانون جهت اجرای برنامه‌های مصوب هیات‌مدیره
-تهیه گزارش عملکرد سالانه و پیشنهاد خط‌مشی آتی برای طرح در جلسات مجمع عمومی
-تصویب میزان حق عضویت اعضا
-انتخاب دبیر هیات‌مدیره که الزاماً می‌بایست از اعضای هیات‌مدیره باشد.
-انتخاب رئیس هیات‌مدیره که الزاماً می‌بایست از اعضای هیات‌مدیره باشد.
-عزل و نصب مدیرعامل
-دعوت به برگزاری مجمع عمومی