12 بهمن

آغاز مرحله دوم ثبت نام کارشناسی ارشد 99 از روز دوشنبه 14 بهمن 98

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان این‌که مرحله‌ دوم ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ از روز دوشنبه ۱۴ بهمن‌ماه آغاز می‌شود، گفت: این مهلت تا روز چهارشنبه ۱۶ بهمن‌ماه ادامه دارد.
:همچنین در اطلاعیه ای که در سایت سازمان سنجش، آمده است

" پیرو اطلاعیه مورخ 98/09/16 بدینوسیله به اطلاع كلیه داوطلبان ثبت‌نام كننده در آزمون كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 در تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و پنجمین المپیاد علمی- دانشجویی كشور می‌رساند كه به منظور فراهم نمودن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی كه در زمان مقرر (از تاریخ 98/09/16 لغایت 98/09/28) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند می‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان از روز دوشنبه مورخ 98/11/14 لغایت روز چهارشنبه مورخ 98/11/16 بر روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org  قرار خواهد گرفت. لذا كلیه متقاضیان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و همچنین اطلاعیه مورخ 98/09/26 درخصوص اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت نام، نسبت به مشاهده و كنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگردیده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده كه در بازه زمانی فوق (98/11/14 لغایت 98/11/16) این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند."

لازم به ذکر است ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org در ۶ گروه آموزشی انجام می گیرد. هزینه ثبت نام ۴۵۰ هزار ریال (۴۵ هزار تومان) است که افراد باید با کارت های شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیک آن فعال است آن را پرداخت کنند.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ فروردین ۹۹ برگزار خواهد شد و موسسه آموزش عالی مهرالبرز به عنوان نخستین دانشگاه الکترونیکی کشور نیز در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹در بیش از 20 رشته - گرایش از بین پذیرفته شدگان این آزمون دانشجو می پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوره تحصیلی موسسه در تلگرام به آدرس: @MehralborzAdvisor  و تلفن 57658-021 داخلی 203 و 210 در ارتباط باشید.

️لینک ثبت نام: http://www.sanjesh.org