11 اسفند

اطلاعیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون فعالیت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه ای نحوه فعالیت ها و امور پژوهشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی را به این مراکز ابلاغ نمود. در بخشی از این اطلاعیه آمده است:

با توجه به شیوع ویروس کرونا در برخی مناطق کشور و لزوم تصمیم گیری شایسته درباره فعالیت های آموزشی به گونه ای که ضمن انجام اقدامات پیشگیرانه شاهد کمترین آسیب، وقفه و کاستی در سطح دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور باشیم به آگاهی می رساند فعالیت های عادی دانشگاه ها در مسیر فعالیت های پژوهشی دانشجویان، انجام پروژه های تحصیلات تکمیلی، دفاعیه ها و ... تا پایان سال جاری می تواند به روال معمول ادامه یابد؛ اما در زمینه برگزاری کلاس های درس به شیوه غیرحضوری، دانشگاه ها و موسسات می توانند با توجه به شرایط و امکانات دانشگاه، فعالیت های آموزشی را مدیریت کرده و به انجام رسانند. در این زمینه توجه به نکات زیر ضروری است:

- خوشبختانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بسیاری از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در دو دهه اخیر در راه اندازی و بهره مندی از ساختارها و ابزارهای الکترونیکی به منظور ارائه دروس دانشگاهی تجربه اندوخته اند و از آمادگی نسبی برای ایجاد تحولی مطلوب در گرایش به آموزش های غیرحضوری برخوردارند. با این همه ایجاد هماهنگی و اخذ مشورت در این مسیر برای حفظ کیفیت و دستیابی به موفقیت ضروری است.

- دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به منظور جلوگیری از اتلاف وقت دانشجویان و مدرسان و بروز وقفه ناخواسته در تقویم آموزشی مجازند از انواع روش های برخط و برون خط و ظرفیت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مجاز برای تداوم فعالیت های آموزشی بهره بگیرند. در عین حال برای دروسی که به هر علت امکان آموزش غیرحضوریس در هفته های پیش رو فراهم نیست، لازم است برنامه ریزی لازم برای برقراری کلاس های جبرانی در ابتدای سال آتی و ادامه نیمسال تحصیلی صورت پذیرد.

-دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی فرصت پدید آمده را برای ایجاد و تقویت زریساخت های سخت افزاری و نرم افزاری مغتنم شمرده و تامین و تجهیز لازم در این زمینه را پیگیری نمایند.

- دانشگاه هایی که در حال حاضر از زیرساخت های لازم برای آموزش های الکترونیکی بهره مند نیستند می توانند از ظرفیت، توان، امکانات و تجربه دانشگاه های باسابقه و همچنین امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موسسات آموزش عالی غیردولتی-غیراننتفاعی فعال در آموزش های الکترونیک بهره گیری کنند.

- آن دسته از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که از نظر زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری امکان همرسانی خدمات با دیگر مراکز آموزشی را دارا هستند، شایسته است توان و امکانات خود را به "کارگروه تخصصی آموزش های الکترونیکی" اعلام کنند.

از این رو موسسه آموزش عالی مهرالبرز آمادگی خود را در جهت همکاری با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دیگر اعلام نموده و از این عزیزان خواهشمند است جهت اطلاع از نحوه همکاری با شماره تلفن 02188001511 داخلی 403 دفتر همکاری های علمی و آموزشی و دوره های آزاد مهرالبرز تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید از طریق ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با این دفتر در ارتباط باشید.