07 فروردين

درگذشت استاد برتر همکار مهرالبرز؛ پدر علم فنون مذاکره ایران پروفسور حیدری

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز به نقل از سایت تحلیلی خبری انتخاب:

پروفسور «مسعود حیدری» عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی و «پدر اصول، فنون و هنر مذاکره ایران» امروز در ۸۴ سالگی به دیار باقی شتافت. او علاوه بر تدریس در دانشگاه، به عنوان مشاور و مذاکره‌کننده، در بیش از ۳۷۵ قرارداد بین المللی حضور داشت.

پروفسور مسعود حیدری، پدر علم مذاکره ایران امروز در ۸۴ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.

او در سال ۱۳۱۵ در شهر قزوین متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات خود در دارالفنون تهران وارد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد و پس از گذراندن دوره لیسانس و تحصیلات تکمیلی به عنوان رتبه اول فارغ ­التحصیلان دکتری، جهت ادامه تحصیل به آمریکا اعزام شد تا دوره­ های کارشناسی ارشد علوم اداری و مدیریت بازرگانی و همچنین دکترای توسعه اقتصادی را در دانشگاه پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیا به پایان برساند. مسیر علمی ایشان به این دانشگاه ختم نشده و پس از اخذ دومین مدرک دکترای خود، برای گذراندن دوره قراردادهای بین الملل وارد دانشگاه لاهه شد.

پروفسور حیدری پس از بازگشت به وطن، به تدریس در دانشگاه های مختلف کشور پرداخته و با بیش از ۵۴ سال سابقه، به عنوان یکی از پرسابقه ترین اساتید علم مدیریت در کشور مطرح شد. او علاوه بر تدریس در دانشگاه، به عنوان مشاور و مذاکره‌کننده، در بیش از ۳۷۵ قرارداد بین المللی حضور داشت. کتاب اصول و فنون مذاکره، اثر پرمخاطب این استاد گرانقدر در زمینه مهارت‌های اصول و فنون مذاکره می باشد که توسط انتشارات سازمان مدیریت صنعتی منتشر شده است.

سوابق آکادمیک

عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی از دهه 60 شمسی تاکنون
عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران
از بنیان‌گذاران مؤسسه برنامه‌ریزی ایران وابسته به سازمان برنامه

سوابق اجرایی

مشاور ارشد و آنالیست ارشد وابسته در سازمان مدیریت صنعتی در امور انتقال تکنولوژی و همکاری‌های صنعتی و مذاکرات و قراردادهای بین‌المللی
مشاور ارشد سازمان مدیریت صنعتی
معاون ایرانی دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی و صنعتی سازمان همکاری‌های منطقه‌ای توسعه اقتصادی
مدیر گروه تحقیق در اقتصاد بین‌المللی و گروه تحقیق در موانع توسعه اقتصادی ایران در مؤسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران
ریاست شورای راهبری همایش بزرگان مذاکرات تجاری ایران

آثار

تأثیر اوضاع سیاسی جهان و سیاست دولت‌های بزرگ در جنبش مشروطیت ایران
تئوری‌های سیاسی انقلاب‌های آمریکا و فرانسه (اهمیت و نقش برنامه‌ریزی در مدیریت)
شناسایی در حقوق بین‌المللی عمومی
اصول و فنون مذاکره
بسته آموزشی اصول و فنون مذاکره با گرایش مذاکرات خارجی
اقتصاد عمومی و اقتصاد ایران
گزارش تحلیلی وام‌ها و سرمایه‌گذاری‌های ایران در خارج از کشور

لازم به ذکر است پروفسور حیدری به عنوان استاد درس فنون ومذاکره دررشته مدیریت کسب وکار در طی سال های گذشته بودند و به عنوان استاد برتر همکار مهرالبرز درجشنواره اساتید برتر انتخاب شده بودند و روابط عمومی مهرالبرز این ضایعه جانکاه درگذشت استاد عالیقدر را تسلیت عرض می نماید و برای خانواده ایشان از درگاه الهی صبرآرزومند است.