11 فروردين

درگذشت یکی از پیشتازان اجرایی آموزش و یادگیری الکترونیکی، دکتر استفان سامرویل

دکتر استفان سامرویل یکس از پیشتازان اجرایی آموزش و یادگیری الکترونیکی در انگلستان بودند که با حضور در ایران اقدامات مثبتی در زمینه توسعه آموزش الکترونیکی در ایران هم برداشته بودند. روابط عمومی مهرالبرز ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت ایشان در زیر متنی را از قول جناب آقای دکترسیدعلی اکبر صفوی، رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به اطلاع می رساند:

سلام

متاسفانه با خبر شدم که آقای Dr. Stephen Sommerville دو روز قبل در انگلستان بدلیل بیماری و پس از یک عمل جراحی از دنیا رفت. ایشان یکی از پیشتازان اجرایی آموزش و یادگیری الکترونیکی در انگلستان بود و به مدت ۱۵ سال راه اندازی و مدیریت دوره های آموزش الکترونیکی دانشگاه لندن ( کالج کویین مری) را بعهده داشت و بعد از بازنشستگی در همین امور با دیگر دانشگاه های انگلستان همکاری می کرد. اما آنچه در دید من از ایشان چهره ای ارزشمند و‌دوست داشتنی می ساخت، تواضع، شفاف و روشن بودن در تمام مباحث علمی‌و‌همکاری، روحیه بسیار باز در تبادل دانش و تجربه، و نگاه مثبت به همکاری و‌کمک به سایر علاقه مندان و‌خصوصا به توسعه آموزش های الکترونیکی در ایران‌بود. من از سال ۱۳۸۲ از طریق نماینده وزارت علوم در انگلستان طی یک بازدید از آن دانشگاه با ایشان آشنا شدم. سپس با حمایت شورای فرهنگی بریتانیا و نیز با همکاری دانشگاه لندن در دو‌نوبت برای برگزاری کارگاه های آموزشی و نیز برگزاری دوره های یادگیری الکترونیکی مشترک با دانشگاه شیراز به ایران امدند و کارگاه های آموزشی بسیار ارزشمندی برای دانشگاه های بزرگ کشور و علاقمندان برگزار کردند. دو سال قبل هم مجدد بعنوان سخنران کلیدی کنفرانس یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران حضور یافت و‌در شیراز هم جداگانه سخنرانی داشت. سال قبل هم بصورت از راه دور برای آن‌کنفرانس سخنرانی کرد. سخنرانی های او‌همیشه زیبا، گویا و مفید بود و مخاطبان را بسیار جذب می کرد.

به نظر من ایشان در توسعه آموزش الکترونیکی در دانشگاه های ایران هم نقش های ارزشمندی داشت. به همین‌دلیل از دوسال قبل بعنوان عضو افتخاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران هم انتخاب گردید.
دو‌سخنرانی اخیر ایشان در کنفرانس های ایران و‌چند عکس از ایشان در دانشگاه تهران و نمونه عکس حدود ۱۷ سال قبل را به اشتراک می گذارم و از طرف خودم و عضو هیات مدیره انجمن یادگیری الکترونیکی ایران مراتب تسلیت خود را به خانواده ایشان در انگلستان و‌همه علاقمندان ابراز می دارم.

روحش شاد و یادش گرامی
دکتر سید علی اکبر صفوی