16 فروردين

برگزاری دومین کلاس حضوری نیمسال دوم 99-98 مهرالبرز به صورت مجازی+ برنامه ی کلاس ها اعلام شد

برگزاری دومین کلاس حضوری نیمسال دوم 99-98 به صورت مجازی در بازه زمانی 30 فروردین الی 8 اردیبهشت 1399

با توجه به ابلاغیه های وزارت علوم تحقیقات فناوری و همچنین ستاد مبارزه با کرونای مبنی بر عدم برگزاری کلاس های حضوری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و برگزاری این کلاس ها به صورت مجازی بدینوسیله ضمن عرض پوزش از دانشجویان گرامی بدینوسیله به اطلاع می رساند:

با توجه به شرایط ویژه ای که همچنان وجود دارد دومین کلاس حضوری (28 و 29 فروردین ماه 99) در بازه زمانی 30 فروردین الی 8 اردیبهشت سال 1399 به صورت مجازی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است کلاس های حضوری در طی 9 روز (به جز روز جمعه) توزیع شده است و ضبط خواهد شد و اشکالات فنی مرتفع شده است. سایر جزئیات متعاقبا اعلام خواهد شد.

از کلیه دانشجویان محترم درخواست می شود با رعایت نظم و صبر و شکیبایی و نکات ذیل دانشگاه در برگزاری هر چه بهتر این کلاس ها همراهی نمایند. بی شک ما با مهر و مهربانی و حفظ روحیه همدلی و همکاری است که می توانیم بر مشکلات فائق آمده و با استفاده به موقع از ظرفیت آموزش الکترونیکی به پیش رویم.

1- از سرعت و كيفيت اينترنت خود اطمينان حاصل نماييد.

2- نرم افزارهای مورد نیاز کلاس های مجازی را که پیشتر به اطلاع شما در پرتال آموزشی رسانده شده است نصب شده بر روی سیستم داشته باشيد، لینک نرم افزارهای مورد نیاز:

3- با یک بار ورود به سیستم کلاس مجازی و مشاهده لیست کلاس ها می توانید در جلسات شرکت نماييد، اطلاعيه كلاس ها و جدول زمانبندي كلاس ها به محض ورود به پرتال قابل مشاهده خواهد بود.

4- به مانند کلاس های حضوری 15 دقیقه قبل از شروع در کلاس مقرر حضور داشته باشید.

5- بلافاصله پس از پایان به کلاس درس بعدی که لینک آن در پرتال درس مرتبط خواهد بود مراجعه نمایید.

6- در صورت اشکال با حوصله از طریق پشتیبان فنی کلاس درخواست رفع آن را داشته باشید و یا از طریق آدرس پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارتباط بگیرید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اطلاعیه برنامه برگزاری کلاس های حضوری دوم به صورت مجازی (معاونت آموزشی مهرالبرز)

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند:

به منظور رفاه حال دانشجویان محترم و شرایط ویژه ای که وجود دارئد، کلیه کلاس های حضوری دوم به صورت مجازی طبق برنامه اعلام شده و در ساعت ذکر شده به صورت مجازی توسط اساتید محترم برگزار خواهد شد. همچنین جلسه ملاقات با مدیران محترم گروه ها در بازه زمانی برگزاری کلاس های حضوری به صورت مجازی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 در برنامه نیز به پیوست ارسال می گردد. این جلسات به صورت وبینار برگزار خواهد گردید.

زمان برگزاری کلاس ها: 30 فروردین ماه الی 8 اردیبهشت ماه

جهت دریافت آخرین نسخه برنامه کلاس ها به فایل پیوست مراجعه نمایید.

(معاونت آموزشی مهرالبرز)

لینک دریافت فایل برنامه برگزاری کلاس های حضوری دوم به صورت مجازی

** قابل توجه دانشجویان ورودی ۹۸ مالی و بانکداری (کلاس مدل سازی مالی) استاد مهدی معدنچی به تاریخ دوشنبه ۸ ادیبهشت ۹۹ ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ انتقال یافت

لینک دریافت فایل برنامه ملاقات با مدیران گروه به صورت مجازی